GEHOORDenONGEHOORD
GEHOORDenONGEHOORD

GEHOORDenONGEHOORD

@GehoordEnOngehoord

image
GEHOORDenONGEHOORD  deelde een  post
14 m ·Youtube

GEHOORDenONGEHOORD  deelde een  post
14 m

Slecht nieuws voor alle ‘geprikten’! De Delta (India) variant maakt in Engeland meer doden onder gevaccineerden dan onder niet-gevaccineerden. 39 tegen 34. En weg is de 95% bescherming. Zie pagina 12 van dit regeringsrapport.

https://assets.publishing.serv....ice.gov.uk/governmen

BPOC2020 getuigt in Berlijn voor de Corona Ausschuss van Reiner Fuellmich

Tussen oost en west Berlijn sneed tot 1989 een muur dwars door families. Afhankelijk van waar je woonde deed je mee of was je buitengesloten. In 2021 zet Hugo de Jonge een nieuwe apartheid neer, op basis van je bereidheid een vaccin te nemen dat zoals hij zelf zegt niet zou werken tegen de variant van een virus die er nu nog niet is. Het klinkt als angst en verdeeldheid als specie voor een nieuwe muur. Pieter en Jade Kuit doen vanuit Berlijn verslag en getuigen voor de commissie van Reiner Fuellmich over hun BPOC2020 onderzoek naar politiegeweld in Nederland.

https://potkaars.nl/blog/2021/....6/20/bpoc2020-getuig

Gif wordt in onze bloedbaan gespoten
Een paar weken geleden deed Dr. Byram Bridle onderzoek naar de gruwelijke bevindingen dat het spike-eiwit van de experimentele prikken zich ophoopte in organen.

Byram Bridle is een wetenschapper en een voorstander van vaccins. Hij is tevens viraal immunoloog en universitair hoofddocent aan de Universiteit van Guelph, Ontario, Canada.

Byram Bridle
Dr. Bridle omschrijft zichzelf als pro-vaccin, maar zijn onderzoek naar de experimentele COVID-19-vaccins bracht hem tot de conclusie dat deze vaccins “zeer eng” zijn.

In een samenwerking tussen Dr. Bridle, andere internationale wetenschappers en de Japanse regelgevende instantie, werd een gruwelijke ontdekking gedaan over het spike-eiwit dat in de experimentele prikken wordt gebruikt. Dit werd verzwegen voor het publiek.

“We hebben een enorme fout gemaakt! Het covid19 vaccin is gif dat in de bloedbaan wordt gespoten.”

https://commonsensetv.nl/uitvi....nder-mrna-technologi

Stickers
Favicon 
commonsensetv.nl

Stickers

Dr. Robert W. Malone is de uitvinder van mRNA-vaccintechnologie en hij voegde zich onlangs bij Brett Brownstein, Ph.D. voor een aflevering van de  Dark Horse Podcast.Malone sprak zijn bezorgdheid uit over de bevindingen in het onderzoek waarnaar door