Welkom bij 'De helpende hand'

Voor dat je berichten gaat plaatsen, lees eerst dit bericht goed door!!!

Op deze pagina kun je hulp oproepjes plaatsen.

-Kun je iets niet alleen en heb je ergens hulp bij nodig? Klusjes in huis? Meubels vervoeren? Moeten er spullen worden opgeruimd en lukt dit je niet alleen? Of heb je misschien andere projecten waar je niet in je eentje uitkomt? Dan kun je hiervoor op deze pagina een oproepje plaatsen.

Vermeld bij elke oproep je woonplaats met een #hashtag #woonplaats #helpendehand #durftevragen, zodat jouw berichten makkelijker vindbaar zijn binnen het Vriendenplek-netwerk.

Regels:

📌 Hou het netjes en respectvol
📌 Vloeken of schelden is hier niet toegestaan (anders krijg je een ban)
📌 Voer alleen vriendelijke gesprekken, we zijn hier tenslotte om elkaar te helpen

Ook kun je hier jouw hulp aanbieden, kun je dus bijvoorbeeld goed laminaat leggen, doe je graag boodschappen voor je oude buurvrouw of voor anderen, kun je goed schilderen, behangen, of heb je een auto of busje voor vervoer/verhuizen van spullen of inboedels? Wandel je graag met de hond voor je buren?

Dan kun je hier jouw hulp aanbieden

Nodig jouw vrienden uit voor deze pagina:

Uiteraard willen wij zoveel mogelijk mensen bereiken. Daarom is het handig als jij jouw Vriendenplek-vrienden uitnodigt om deze pagina te liken. Klik hiervoor op de 'uitnodigen' knop in het menu bovenaan deze pagina om al jouw vrienden uit te nodigen.

Veel plezier toegewenst op deze pagina!

Kijk ook eens op mijn andere pagina's:
--> https://vriendenplek.nl/read-b....log/997_overzicht-va

GIF

Zijn er misschien een paar sterke mannen, in de buurt van #capelle die mij kunnen helpen om een tamelijk zware bank vanuit mijn flat (1e verdieping) naar de straatkant te brengen?

Hij moet weg en ik kan het zelf helaas niet...

Wie kan mij helpen?

#helpendehand #durftevragen #vriendenplek

https://www.bd.nl/binnenland/q....r-weigeraar-peter-ma

DPG Media logo

Geen QR-code én toch je kind naar zwemles brengen? Peter Aalberts zet een tentje op naast de ingang van het zwembad in Alphen aan den Rijn, om zijn zoon af te kunnen drogen. Volgende week weer, is zijn plan, maar wat blijkt: zomaar een tent in de ope

Er gebeurt helaas nog niet heel veel op deze pagina mensen.... er zijn simpelweg nog niet zo ENORM veel leden op VP die er voor kunnen zorgen dat dit een lekker drukke pagina wordt waar veel mensen terecht kunnen voor hulp of om hulp aan te bieden.

Waar jullie alvast wél mee kunnen helpen is om Vriendenplek aan meer leden te helpen zodat alle pagina's en groepen lekker druk en actief worden!

Wat je kunt doen is het volgende:
- Open het onderstaande plaatje met de QR-code en sla deze op.
- Zet hierbij de onderstaande tekst en deel hem op je social media of verwerk het in een flyer of folder of zet het desnoods op je website:

'Wil je ook censuurvrij jouw nieuws / onderzoeken / artikelen delen ? Dan kun je vanaf nu terecht op Vriendenplek. Social Media zoals het bedoeld is'

Scan bijgaande code om meteen lid te worden'

Als je een winkel hebt of bedrijf zou je deze QR-code kunnen uitprinten en ophangen, zeker als je wilt dat de censuurvrije social media een kans krijgt om voet aan de grond te krijgen!

#helpendehand #help #vriendenplek

image

Geweldig initiatief. Dank voor jullie uitodiging.

Deze initiatieven zullen in de toekomst nodig zijn omdat er steeds meer tweedeling gaat ontstaan in de maatschappij. Alleen hoe realiseer je dat het ook effectief gaat worden. Dat lijkt me best een hele klus. Ik bedoel, ga je dat landelijk doen of plaatselijk en bestaat er al niet zoiets waar je gebruik van kunt maken . Ik heb een hoop vragen in deze.

Over

Heb je hulp nodig, bij wát dan ook? Bij klusjes in huis die je zelf niet alleen of helemaal niet kunt doen? Bij verhuizing? Bij het opruimen van je woning of welk ander ding dan ook?

Plaats dan hier jouw oproep!

Vergeet niet om bij jouw oproep je woonplaats te vermelden, anders is je oproep wellicht niet zo succesvol.

Heb je (gratis) diensten om aan te bieden, om andere mensen die op welke manier dan ook in nood zijn? Dan kun je deze diensten hier ook aanbieden.