Welkom op de pagina 'Woningruil' op Vriendenplek!

LEES AUB GOED EN AANDACHTIG DIT BERICHT DOOR:

Wil je graag verhuizen maar lukt het je niet via de reguliere weg een woning te vinden? Wie weet is woningruil dan een optie.

Op deze pagina kun je een oproep plaatsen als je op zoek bent naar een woning in een door jou gekozen woonplaats.

Hoe werkt het?

- Plaats een oproep met daarin de eigenschappen, prijs en woonplaats van jouw huidige woning, alsmede de woonplaats/wijk waar jij graag zou willen wonen!
- Gebruik de hashtags #woningruil en jouw #woonplaats, bijv. #amsterdam, #lelystad, #appelscha, #rotterdam

D.m.v. de hashtags zullen jouw oproepen beter gevonden worden via het systeem van Vriendenplek

N.B.: Als iemand aangeeft bijv. in Amsterdam-Oost te willen wonen, reageer dan NIET als u een woning in Leeuwarden, Groningen of Maastricht te ruil heeft. Dit soort reacties zijn erg frustrerend, zeker als je al langere tijd op zoek bent naar een woning op een bepaalde plek en je krijgt steeds reacties van mensen die wonen op een plek waar jij niet wilt wonen!

Veel succes bij het vinden van een geschikte woning!

Kijk ook eens op mijn andere pagina's:
--> https://vriendenplek.nl/read-b....log/997_overzicht-va

GIF

#woningruil #capelle naar #rotterdam #vreewijk

Ik wil graag van woning ruilen met iemand die in Rotterdam woont in de buurt van Vreewijk of het liefst in Vreewijk zelf.

Ik voeg de advertentie bij waarin alles te lezen staat!
Reageer aub niet als u op een andere plek woont als waar ik om vraag, ik zal dan niet reageren!

https://vriendenplek.nl/post/273154

WONINGRUIL:  Capelle naar Rotterdam Vreewijk
vriendenplek.nl

WONINGRUIL: Capelle naar Rotterdam Vreewijk

LEES AUB GOED DE ADVERTENTIE DOOR VOORDAT U REAGEERT OM MISVERSTANDEN EN FRUSTRATIES TE VOORKOMEN! Reageer aub NIET als u in een andere buurt woont dan waar ik om vraag. Dus ook niet in andere gemeenten dan Rotterdam, ik zal dan echt NIET reageren

Mooi gelijk een vraag, gaat dit om huur of koophuizen?

Afz danny

Ik wil graag woningruil doen met iemand in #Rotterdam-Zuid / Vreewijk

Ik woon zelf in #capelle en wil hier graag weg!

Lees hier de advertentie op #woningruil

https://www.woningruil.nl/Sear....ch/WonDetail.aspx?M=

Woningruil van Capelle aan den IJssel naar ROTTERDAM

Op Woningruil.nl vindt u advertenties van mensen die hun huurwoning te ruil aanbieden. Bijvoorbeeld vanwege werk, gezinsuitbreiding of om andere redenen. U kunt er gratis gebruik van maken en zelf ook een advertentie plaatsen.

Ik wil graag terug naar Rotterdam-Vreewijk, vanwege heimwee en ben op zoek naar een woning in die wijk!

Reageer aub NIET als u in een andere gemeente woont of in een ander deel van de stad dan wat ik zoek, of heel hoog woont!

Ik ben op zoek naar een, liefst benedenwoning met alles gelijkvloers of anders een flat met lift, met een woning op MAXIMAAL de 1e verdieping. Niet hoger, omdat ik katten heb en dus niet heel hoog wil wonen.

Omdat ik niet zo heel goed ter been ben moet het een woning zijn die op zeer korte loopafstand is van de winkels, in de wijk Vreewijk of anders Lombardijen ter hoogte van de Molenvliet / Spinozaweg!

Mijn huidige woning betreft een vierkamer woning met een woonoppervlak van 57m2, op de eerste verdieping in de wijk Middelwaterring-Capelle. Flat heeft een berging, een balkonnetje en is toegankelijk met lift!

De plattegrond die u hier ziet is het spiegelbeeld van mijn woning , helaas heb ik niet de juiste plattegrond maar dit is de indeling die ik heb maar dan in het spiegelbeeld.

De woning die ik zoek moet een berging hebben waar ik mijn scootmobiel in kan stallen en minimaal 3 kamers hebben omdat ik ook graag een hobbyruimte wil inrichten!

Heeft u interesse? Stuur mij dan een privébericht zodat we elkaars woning zsm.  kunnen bekijken!

De huidige huurprijs is € 565,- dus ik zoek een ongeveer vergelijkbare huur!

#woningruil #capelle #rotterdam #huurwoningen

image
Over

Wil je graag verhuizen maar lukt het je niet via de inschrijving om een woning te vinden? Misschien is woningruil dan een optie. Op deze pagina kun je jouw woning aanbieden om te ruilen en zoeken naar een geschikte woning in een woonplaats van jouw keuze!