Beste leden,

Het Bloggersplatform is alleen bedoeld voor artikelen die door jouzelf geschreven zijn, hetzij hier op Vriendenplek, hetzij elders op je eigen website, maar het gaat er hier vooral om om artikelen te promoten die door jouzelf geschreven zijn en waarvoor je meer lezers wilt hebben.

Links naar Facebook of Twitter-posts zijn hier NIET toegestaan!

Deze groep is NIET bedoeld om plaatjes, quotes of teksten te delen maar is een BLOGGERSGROEP.


Als je merkt dat jouw link of artikel verwijderd is van deze groep betekent dit dat deze niet in deze groep thuishoort.

Wij gaan hierover NIET in discussie...

GIF

Beste leden,

Deze groep wordt over een tijdje verwijderd.

Ik heb besloten een 'pagina' te gebruiken voor de bloggers, in plaats van een groep.

Op deze pagina kun je ook jouw eigen blogartikelen delen!

Zie ik je daar?

https://vriendenplek.nl/vpbloggers

Vriendenplek bloggers community
vriendenplek.nl

Vriendenplek bloggers community

Welkom op de Vriendenplek-bloggers community <br> <br>Op deze pagina kun je , door jouzelf geschreven, blogartikelen delen met de Vriendenplek community! <br> <br>Hou je van bloggen? Het maakt niet uit over welk onderwerp. Dit kan zijn je

LIONS GATE

Jaarlijks wordt op 8 augustus een krachtig portaal actief, een kosmische doorgang van hoge energie. Een soort van turbo energie-boost van het universum om je te versterken. Door de dubbele getallen (8/8) wordt deze energie ook nog versterkt door engelen energie.

Numerologische betekenis:
Nummer 8 staat in de numerologie voor:
Overvloed, welvarendheid, innerlijke wijsheid en karma.
Op 26 juli begint de eerste dag van het nieuwe zonnejaar, daar start het opbouwen van energie tot de climax op 8 augustus (8/8), om daarna weer langzaam af te nemen tot 17 augustus (numerologisch 8/8).

The Lions Gate, zoals dit portaal wordt genoemd, opent de ruimte om je energiecentrum op te laden, te zuiveren, 'aan te zetten'.

Het cijfer 8 heeft dezelfde gevlochten structuur als ons DNA. Ons DNA bevat de oeroude informatie van onze voorouders, terwijl het tegelijkertijd de geldende codering bevat van de keuzes die we vandaag maken in ons leven. Het Karma stuk wordt dus aangeraakt, je moet dit niet zien als een straf of afrekening maar als de wet van oorzaak en gevolg.

Sta stil bij de diepgewortelde patronen die op onbewust niveau worden ingegeven door onze ouders en voorouders. Kies nu voor een bewust nieuwe manier van handelen met milde en open aandacht.
Op deze wijze voer je je Karma op een liefdevolle manier af uit je voorouderlijke lijnen. Het is nu de tijd om wat niet van jou is, achter je te laten, een nieuw begin van jouw leven.

De rode draad is om vanuit een verhoogd bewustzijn ons een betere situatie aan te meten dan waar we tot nu toe in verzeild waren geraakt. Meditatie over dit onderwerp zal je zeker helpen.

- Foto Annie Spratt

image

Via http://janjacobvandijk.wordpress.com http://naturisme-nl.jouwweb.nl en http://ftothuiswinkel.wordpress.com heb ik vele blogs zelf geschreven.

Jan van Dijk, Drachten | Volg mijn leventje
janjacobvandijk.wordpress.com

Jan van Dijk, Drachten | Volg mijn leventje

Volg mijn leventje

https://vriendenplek.nl/read-blog/973

Zet je Vriendenplek Affiliate-link om naar een QR-code
vriendenplek.nl

Zet je Vriendenplek Affiliate-link om naar een QR-code

In dit artikel beschrijf ik een methode om jouw Vrienden-plek affiliate-link om te zetten naar een QR-code, zodat je deze QR-code kunt opnemen in je (bedrijfs)drukwerk en zo ongemerkt geld verdient met de ledenwerving voor Vriendenplek

https://daten.jimdosite.com
Op vele plaatsen probeer ik mensen met elkaar in contact te brengen, maar uiteraard heb ik daar zelf ook belang bij. Zie de diverse thema's op deze gratis datingsite. Zo had ik ook een aparte datingsite gemaakt voor mensen, die niet gevaccineerd wensten te worden. Maar deze speciale site was binnen 24 uur al weer verdwenen, hoezo, censuur?
Nadien heb ik bij de diverse thema's gewoon een "neutrale" vraag opgenomen: "Ben je gevaccineerd: Ja of Nee? En waarom Wel of Niet?" Dan bereik ik toch wat ik wil. Want ik merk, dat dat zeker binnen een relatie toch wel heel belangrijk is om te weten van elkaar, hoe je erin staat.
Voor zover nog nodig: veel dateplezier, misschien wel met mij.

Over

Welkom op 'Bloggers Platform'. Op deze groep kun je links delen naar artikelen die jij waar dan ook hebt geschreven op het internet. Ook kun je blogs en artikelen delen die je hier in het bloggedeelte op Vriendenplek kunt terugvinden!

Je mag hier jouw artikelen zoveel en zo vaak plaatsen als jij wil!

Heb je zelf een pagina van waar af je jouw blogartikelen deelt? Dan mag je die pagina hier ook delen om meer bezoekers op je pagina te krijgen!