Boeken
Boeken

Boeken

@boeken

Afbeelding van het boek dat ik nu ga lezen "Het labyrint der geesten" van Carlos Ruiz #Zafón . Het 4e deel uit het vierluik over "Het Kerkhof der Vergeten Boeken". Nog even voor de duidelijkheid de volgorde:
"De Schaduw van de Wind"
"Het spel van de Engel"
"De Gevangene van de Hemel"
"Het Labyrint der Geesten"

image

Ook "De gevangene van de hemel" van Carlos Ruiz #Zafón is een goed boek om te lezen, hierin wordt het leven van Daniel Semperer verder gevolgd, zijn vriend Fermín gaat trouwen, maar dat heeft nog heel wat voeten in de aarde. Veel wordt er ook onthuld over David Martín, de schrijver waarmee alles begon. Kortom een aanrader weer. Ik ga nu beginnen aan deel 4, een dikke pil: "Het labyrint der geesten." Ik hou jullie op de hoogte.

Net de literaire roman van Carlos Ruiz #Zafón , "Het spel van de Engel" uitgelezen. Ook weer een leuk verhaal, alhoewel ik deel 1 van het drieluik "De schaduw van de wind" wat sterker vond. Ik ga nu beginnen aan deel 3: "De gevangene van de hemel." Ik ben benieuwd....

image

#karinslaughter #thriller #boekentekoop Als je van thrillers houdt is dit een goede schrijfster.

image

#boekentip #tweedewereldoorlog Misha Een 7 jarig joods meisje gaat op zoek naar haar ouders tijdens de Tweede wereldoorlog. Dit is een waargebeurd verhaal.

image