Doe het zelf Cover Image
Doe het zelf Profile Picture
723 Leden

!!! ATTENTIE !!! ATTENTIE !!! ATTENTiE !!! ATTENTIE !!!


Welkom op de 'Doe-het-zelf groep.

Op deze groep mag je jouw eigen creatieve uitspattingen delen en jouw DIY-projecten.

We zouden erg blij zijn als je niet alleen een foto deelt met een korte mededeling, maar ook je werkwijzen, zodat andere leden het eventueel ook kunnen maken, daar doen we het immers voor.

Regelement:

- Geen linken naar eigen website, mits uitdrukkelijke toestemming van mij
- Geen reklame of hashtags die kunnen verwijzen naar jouw website
- Geen spam
- Heb respect voor de projecten van andere leden, we kunnen niet allemaal in één keer een geweldige kunstenaar of DIY-er zijn, we moeten allemaal ergens beginnen.
- Je mag maximaal twee maal per dag een DIY-project hier delen, andere leden moeten ook de kans krijgen om op te vallen met hun projecten

Aangezien ik de oprichter ben van deze groep deel ik wel naar mijn eigen website omdat ik daar mijn werkwijze heb staan.

Wil je ook jouw werkwijze hier delen? Maak dan een blogbericht aan op Vriendenplek via deze link ( https://vriendenplek.nl/create-blog/ ) en beschrijf hierin jouw werkwijze en deel deze link hier in een bericht op deze groep.

Ik wens jou veel plezier en inspiratie toe!

Gisteren een fles met verlichting gekocht, heb ook kerst stickers, zakjes sneeuw en doorzichtige lijm meegenomen. (Action). Heb de stickers op de fles geplakt en op de overgebleven plekken lijm gesmeerd, sneeuw er over gestrooid, ff uitschudden en klaar is je kerstverlichting. Ik ben nu met groente potten bezig, daar kunnen waxinelichtjes in.

image
10 w - Youtube

Wat cool 😍😍😍

Zo maak je heel eenvoudig zelf heel eenvoudig een kookpit van cement... en het bespaart ook nog eens gas, heel handig in deze tijd...

#diy #doehetzelf #creatief #knutselen #koken

FredVedet zou je aub het thema en de regels van deze groep willen respecteren?

Hetgeen jij te delen hebt past NIET in deze groep. Dit is een groep voor DOE HET ZELF en knutselen, jouw berichten horen niet thuis in deze groep. Ik had je verwijderd maar je gaat gewoon door. Ik heb je gerapporteerd bij het beheer van Vriendenplek Rudy Deelen

Attentie!!!!

De 'Doe het zelf' groep is voor DIY's en niet voor het delen van meme's en grappige plaatjes en maatschappij-kritische berichten.

Deze zullen dan ook worden verwijderd.

Meme's en plaatjes, daar zijn andere groepen voor.

Bij herhaaldelijk plaatsen van memes en plaatjes zal degene die dit plaatst uit de groep worden verwijderd.!

Tot zover deze huishoudelijke mededeling!

GIF

Zelf gemaakte tuintafel. Je hebt nodig: 5 tuintegels, schroeven en een schroevendraaier. Latten van de tegels zijn dik genoeg voor het vast schroeven. Het vierkant kan op 2 manieren, 1 je maakt het zo, dat de laatste tegel er precies op past of je maakt het vierkant iets groter, zodat de tegel er in valt. Wij heb het laatste, staat het mooist.

image
Over

De leukste dingen maak je gewoon zelf. Welkom op de 'Doe-het-zelf op Vriendenplek' groep. Wees welkom om jouw creatieve DIY-projecten te delen met andere leden van Vriendenplek

Geen links en spammen voor je eigen website. Wel mag je evt. Youtubevideos delen van DIY-projecten die jij zelf hebt gerealiseerd!

Veel plezier!