Doe het zelf
Doe het zelf

Doe het zelf

725 Leden

!!! ATTENTIE !!! ATTENTIE !!! ATTENTiE !!! ATTENTIE !!!


Welkom op de 'Doe-het-zelf groep.

Op deze groep mag je jouw eigen creatieve uitspattingen delen en jouw DIY-projecten.

We zouden erg blij zijn als je niet alleen een foto deelt met een korte mededeling, maar ook je werkwijzen, zodat andere leden het eventueel ook kunnen maken, daar doen we het immers voor.

Regelement:

- Geen linken naar eigen website, mits uitdrukkelijke toestemming van mij
- Geen reklame of hashtags die kunnen verwijzen naar jouw website
- Geen spam
- Heb respect voor de projecten van andere leden, we kunnen niet allemaal in één keer een geweldige kunstenaar of DIY-er zijn, we moeten allemaal ergens beginnen.
- Je mag maximaal twee maal per dag een DIY-project hier delen, andere leden moeten ook de kans krijgen om op te vallen met hun projecten

Aangezien ik de oprichter ben van deze groep deel ik wel naar mijn eigen website omdat ik daar mijn werkwijze heb staan.

Wil je ook jouw werkwijze hier delen? Maak dan een blogbericht aan op Vriendenplek via deze link ( https://vriendenplek.nl/create-blog/ ) en beschrijf hierin jouw werkwijze en deel deze link hier in een bericht op deze groep.

Ik wens jou veel plezier en inspiratie toe!

Enig!

Hoe maak je zelf een schattig kastje van twee stoelen 😍

#doehetzelf #diy #zelfmaken #handgemaakt

Zo, mijn juwelendoosje is nu eindelijk af.

Er komt nog een mooi voetstukje bij waarop hij mooi komt te staan.

Werkelijk een juweel voor in je huis 😍


Binnenkort ook met diamanten, smaragden, robijnen en saffieren 😍

Prachtig, deze ga ik ook maken 🌟🌟🌟

#diy #doehetzelf #knutselen #creatief #freubelen #bling #blingbling #roken #rookwaren #accesoires #hebben #hebbeding

Vandaag heb ik dit prachtige, schitterende sigarettenetui gemaakt. Helaas is mijn toetsenbord stuk dus ik kan geen uitgebreide werkbeschrijving typen maar bij nieuwe projecten ga ik alles filmen en delen in vlogs zodat jullie zelf kunnen zien hoe je iets dergelijks kunt maken!


#staytuned #productenvoordegezonderoker #diy #doehetzelf #knutselen #creatief #freubelen #bling #blingbling #roken #rookwaren #accesoires #hebben #hebbeding

Ik weet niet of ik hier ook een vraag mag stellen, zo niet dan hoor ik wel, maar ik zit dus met het volgende. Ik ben mijn bovenblad van een grenen kast aan het schuren maar de putjes krijg ik niet geschuurd, is daar een handige manier voor of moet ik dat echt proberen door er een schuurpapiertje in te porren?

image
image