FINALE AGE OF AQUARIUS ACTIVATIE – EVENT 2020, COBRA EN MICHAEL LOVE, IN NEDERLAND
FINALE AGE OF AQUARIUS ACTIVATIE – EVENT 2020, COBRA EN MICHAEL LOVE, IN NEDERLAND Dec 21

FINALE AGE OF AQUARIUS ACTIVATIE – EVENT 2020, COBRA EN MICHAEL LOVE, IN NEDERLAND

dagen uren resterend
De meditatie duurt 20 minuten, tot 19:42 maar omdat het VP systeem geen eindtijd op dezelfde dag kan aangeven moesten wij helaas de datum van de dag erna instellen, hou dit in gedachten!

“Als deel van onze uiteindelijke missie op planeet Aarde, en als de leiders van Licht die zich op de oppervlakte bevinden, zijn wij allemaal opgeroepen door de councils van Licht om planetair bewustzijn over deze wereldwijde meditatie te brengen. Wij verspreiden het woord ver en wijd, in deze dagen die leiden naar de grote Event culminatie van 2020 en hier is wat gebeurde.

Op die grote dag kwamen wij allemaal samen in één mind en één akkoord, met één doel, en bereikten een niveau van kritieke massa en wereldwijde bewustzijnsenergie cohesie zoals de wereld nooit had gezien.

Dat ongelooflijke hoge niveau van bewuste cohesie tussen de starseeds van Aarde, gecombineerd met de hoog vibrationele ochtend zonnewende lichtstralen van de eerste dag van de Nieuwe Age of Aquarius, en de gouden Centrale Zon stralen van de nieuwe Sat Yuga, triggerden een totale compressie doorbraak op de oppervlakte van de planeet.

Een flits van verblindend wit exotische Licht van de Centrale Zon naar de oppervlakte en terug stuwde dit gehele rijk in de vijfde dimensie, triggerde een directe DNA-upgrade, en al het duister en lage vibraties verdwenen van de Aarde.

De volledige bevrijding van planeet Aarde was zo bereikt op 21 december 2020
21-12-20 - 19:22 Begin datum
22-12-20 - 19:42 Einddatum
Nederland
FINALE AGE OF AQUARIUS ACTIVATIE – EVENT 2020, COBRA EN MICHAEL LOVE, IN NEDERLAND heeft nog niets gepost