Stilte retraite en Qigong met Ping Dietrich
Stilte retraite en Qigong met Ping Dietrich Oct 29

Stilte retraite en Qigong met Ping Dietrich

days hours remaining
Stilte retraite en Qigong met Ping Dietrich
Healing van lichaam en geest
29 oktober – 1 november 2020
Groepscentrum de Weyst in Handel
Met Ping Dietrich en Jeanne Verhulst
Diepgaand helingsproces
Heb je de behoefte om een diepgaand helingsproces aan te gaan? Heling van fysieke klachten ofwel emotionele disbalans? Te verstillen? Dit alles staat in deze retraite centraal.
Ook wanneer je ziek bent geweest of een ingreep achter de rug hebt, kun je veel profijt hebben van dit weekend. Je leert het zelfhelende vermogen te versterken.
Ping begeleidt ons om verbinding met het helende Chi veld te leggen. We zullen de stilte ervaren. Je krijgt alle tijd en ruimte om onderdrukte gevoelens van het fysieke en emotionele lichaam onder ogen te zien. Er worden mogelijkheden aangereikt om oude patronen te herkennen en te transformeren. Zo kun je er op een nieuwe manier mee om leren gaan.

De retraites zijn als eilanden in de woeste zee van het leven. Waar je helemaal tot rust mag komen. Door de inzichten die Ping ons aanreikt, maar zeker ook door de verstilling en ervaringen gedurende de oefeningen, kunnen er nieuwe wegen voor je open gaan.
Ping Dietrich
Ping heeft een heel fijne energie. Integriteit en haar liefdevolle uitstraling bepalen haar manier van werken. Zij is een zeer goede docente die uitstekend de brug weet te slaan tussen onze Westerse en de oude Chinese cultuur.
Helder legt ze uit hoe je zelf de achtergronden van de Chi Neng Qigong kunt toepassen in je eigen dagelijks leven. Ping werkt vanuit haar hart. Zij is zeer goed in staat de verstilling in jezelf te laten onstaan en ervaren.
Ping Dietrich is geboren in Qingdao, China. Zij spreekt zeer goed Chinees, Engels en Duits. Het is haar levenstaak om Qigong met iedereen te delen en door middel van workshops en seminars te laten ervaren. In Duitsland heeft ze een eigen Chi Neng Qigong Instituut.
Lees meer over Jeanne


Corona veilig
Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM. We garanderen een veilige setting en respecteren ieders gezondheid.
Groepscentrum de Weyst
Groepscentrum de Weyst werd opgericht in november 1984 in het voormalig Kapucijner klooster te Handel. ‘De Weyst’ is vernoemd naar een ondergrondse waterstroming in de regio Brabant. Deze naam staat voor het volgen van een eigen weg, rustig, stil en soms zichtbaar ontspringend aan de oppervlakte.
De Weyst biedt accomodatie aan tal van gezelschappen. Zo wordt er al jaren in de Weyst gedanst, gezongen, gemediteerd en vooral genoten. Voor alle gasten wordt vegetarisch en biologisch gekookt met verse groenten uit eigen biologische moestuin en boomgaard. In de oude houtoven wordt op traditionele manier brood gebakken.
Wij verblijven op eenpersoonskamers. Compleet verzorgd: vol pension, inclusief koffie en thee. Deelnemers kunnen hun dieetwensen opgeven. Wij doen ons best hieraan tegemoet te komen.
Wanneer
Donderdag 29 oktober, aankomst 10.00u
Zondag 1 november 2020, vertrek 16.30u
Locatie
Groepscentrum de Weyst
Pater Petrusstraat 21, 5423 SV Handel
Kosten
€525 (vol pension)
Aanmelden of meer informatie?
Stuur een mail naar info@jeanneverhulst.nl of bel mij op 06 486 881 38.
29-10-20 - 10:00 Start date
01-11-20 - 16:30 End date
Handel
Stilte retraite en Qigong met Ping Dietrich has not posted anything yet