ideeenbus
ideeenbus

ideeenbus

106 Leden

!!! ATTENTIE !!! LEES EERST EVEN DIT BERICHT GOED DOOR !!!

Deze groep staat gelinkt op: https://socializengroepen.mijnstartje.nl/

Heb jij leuke ideëen en verbeterpunten voor Socializen?

Schroom dan niet om deze hier op de groep te posten!

Er wordt gekeken naar de haalbaarheid van jouw idee en of dit ook mogelijk in te passen is in het systeem!

Wat zou er volgens jou verbeterd kunnen worden aan de site?

Wat zijn jouw ideëen om de website te promoten en onder de aandacht van een groot publiek te brengen?

Wees zo vrij om het hier te posten!

- Plaats jouw suggestie altijd met de hashtag #suggestie zodat andere leden op die hashtag kunnen klikken om alle suggesties binnen de site terug te vinden!

Blogbericht met een overzicht van alle suggesties en reacties van de Admin van de website vindt je hier:

- https://socializen.blogspot.com/p/ideenbus.html

P.S.: Post jouw ideeen aub niet in reactie op dit bericht maar maak een nieuwe post aan om het overzichtelijk te houden voor alle leden!

#ideeen #ideeenbus #socializen

image

is het misschien mogelijk om een functionaliteit in te bouwen waarbij leden, na aanmelding in één keer hun hele hotmail, outlook en Gmail en eventueel Facebook contactenlijst kunnen uitnodigen om lid te worden van Socializen?

Mijn idee is dan dat leden na aanmelding dan terechtkomen op een pagina waar ze kunnen selecteren of zij hun hotmail en gmail contacten kunnen aanvinken en diegenen die ze niet willen uitnodigen kunnen wegvinken.

Dit kan de site in één klap heel veel leden opleveren. Je ziet deze functionaliteit ook op andere grote sociale netwerkern als Hi5, Tagged, Twoo, Badoo etc. met een mooie uitnodigingsmail met het Socializen logo erbij?

Mooi zou dan zijn als deze uitnodigingsmail dan gekoppeld zou zijn aan onze persoonlijke affiliate-link

#suggestie

Wil je meer bezoekers en leden op jouw Socializen-groep / pagina?
Dan kun je deze vanaf nu linken op mijn startpagina. Op deze manier kun jij meer bezoekers en leden op jouw pagina of groep krijgen en wordt je groep / pagina ook actiever!

Wil je jouw groep of pagina erbij? Reageer dan hieronder met de link naar jouw groep of pagina en dan zet ik hem erbij!

Zie je jouw rubriek er nog niet bijstaan? Geef dan een rubriek suggestie op en dan maak ik die aan!

Tegenprestatie:

Wil je op de startpagina gelinkt worden met jouw groep, dan verwacht ik dat je in een vastgezet bericht op je groep / pagina, de lnk naar deze startpagina plaatst!

Plaatst eerst de link in je vastgezette bericht, met de tekst: 'Deze pagina staat gelinkt op de Socializen Startpagina https://socializengroepen.mijnstartje.nl/ ', zodat ik het kan checken en meld je groep / pagina dan aan op de startpagina!!

Dit bericht mag ook niet van jouw pagina worden verwijderd, bij constatering wordt jouw link ook van de startpagina verwijderd!

Socializen Groepen / Pagina's
Favicon 
socializengroepen.mijnstartje.nl

Socializen Groepen / Pagina's

Startpagina met links naar Socializen groepen en (fan)pagina's

Hallo allemaal,

Welkom op de groep 'Ideeenbus', hier slaan wij alle ideeen op die gespuid worden door leden van Socializen Online. We voegen standaard elk nieuw lid van de site SocializenOnline hier toe. Mocht je geen lid willen zijn van deze groep dan kun je deze met een simpele klik van de muis verlaten....

We vinden het belangrijk om interessante ideëen van onze leden te verzamelen, ter verbetering van de website.

Wees zo vrij om hier jouw suggesties te doen en wij bekijken of dit allemaal technisch haalbaar is!

P.S: Plaats jouw suggesties aub niet in reactie op dit bericht maar maak zelf even een nieuw bericht aan in de groep!

Als je géén lid wilt zijn van deze groep, geef dit dan even aan in een reactie onder dit bericht, dan noteren we je naam en zul je in de toekomst niet meer worden uitgenodigd om lid te worden van deze groep!

GIF

Hopelijk kan dit aan de ontwikkelaar worden doorgegeven, omdat ik het persoonlijk niet zo mooi vindt.

Ik heb bijvoorbeeld de #weggeefhoek010 en wilde hierin een advertentie delen die ik op de marktplaats van Socializen had geplaatst.

Als ik de link naar die advertentie deel in een post in de groep, zie ik bijvoorbeeld geen preview van de advertentie, maar 'Socializen is het gezelligste sociaal netwerk van Nederland en Belgie' , etc., etc. Wél zie ik de foto in de advertentie maar niet de tekst die bij de advertentie hoort!

Het zou mooi zijn dat als ik de link naar een advertentie deel in een groep, dat er dan een stukje van de inhoud van die advertentie in de preview wordt getoond en niet bovenstaande tekst in het voorbeeld dat ik gaf.

Als ik een link deel naar een blogbericht krijg je wel de preview van dat blogbericht te zien maar met een advertentie is dit niet zo en dat vindt ik persoonlijk een beetje verwarrend.

Het zou mooier zijn als er één lijn getrokken wordt in alles binnen het sociaal netwerk...

#suggestie #sociaizensuggestie

GIF

Even een kleine kanttekening:

Ik keek net even op de site via de iPhone en het viel mij op dat het gedeelte 'onderzoeken' eigenlijk niet zichtbaar is op de mobiel. Ik heb me suf zitten zoeken maar kan het niet vinden.

Voor nieuwe leden, die hier alleen via de mobiel aanwezig zijn, is het zo erg lastig om nieuwe vrienden of groepen of pagina's te ontdekken.

Zou dat aan de ontwikkelaar doorgegeven kunnen worden?

#suggestie #socializen #socializensuggestie #ideeenbus