Humor Lachen
Humor Lachen

Humor Lachen

24 Leden

image

Wanneer je weggegooide condoom....3 jaar later...ineens weer voor je deur staat..

image

Heb je er wel eens aan gedacht wat er gebeurt als je achterstevoren zou leven?
Lijkt me veel leuker 😋.
Om te beginnen sta je op uit de dood 💀, een spectaculair 💥 begin... als je uit de kist stapt word je verwelkomd door je familie en beste vrienden, die hoef je dus niet meer uit te zoeken... en ze hebben allemaal een bloemetje 🌷 meegenomen.
... Dan mag je een jaar of 20 lekker doen waar je zin in hebt, kaarten ♠❤♦♣ , tuinieren, af en toe een uitstapje 🃏 voor de helft van de prijs, iedere dag een paar borrels 🍻🍷 en elke maand kassa 💰... pensioen.
Op een dag staat er ineens een vent voor je deur met een gouden horloge ⌚ Die biedt je meteen een goed betaalde baan aan.
Naarmate de jaren voorbijgaan, krijg je ook steeds meer zin om te werken, je voelt je steeds beter, je kan zoveel roken als je wilt, want je longen worden steeds schoner 🍃 Je kan drinken 🍻🍷 wat je wilt, de katers worden steeds kleiner. Je raakt je buik 👏kwijt zonder dat je er iets voor hoeft te doen. In het begin heb je maar 1 keer seks 😟 per jaar, maar op 't laatst 10 keer per week 😋
Op een gegeven moment moet je naar school 🎓 maar je weet alles al, dus je doet geen flikker. En de laatste jaren van je leven kan je lekker in de zandbak spelen, zeuren en lastig zijn, en je kan snoepen 🍭🍬🍫 wat je maar wil want al je tanden ben je toch weer kwijt. Dan nog een paar maanden aan een vrouwenborst sabbelen 🍼 nog 9 maanden in de warme moederschoot, en daarna verdwijn je in één gelukzalig orgasme 💥!

image

image