2.
Overheden en mainstreammedia hebben de mens tot consument van zichzelf gemaakt.
Met het massamedium in handen bleek het mogelijk ongewenste waarneming, gedachten, emoties en herinneringen slapend te houden in het publieke bewustzijn.
De wereldwijde doodsangst die het massamedium (x=?000.000.000x) in enkele dagen tijd wist op te wekken onder de noemer covid 19 getuigt op overtuigende wijze van succesvolle dissociatie.
Binnen de kortste keren liep een wereldbevolking, die in ruil voor de zogenaamde vrije seks instemde met de onbevattelijke genocide van het ongeboren kind, in doodsangst met een mondkapje.
Over de hele wereld worden per jaar ongeveer 40-50 miljoen kinderen verwekt en gedood onder de noemer Gezondheidszorg.
Van Januari 2020 tot februari 2021 werden wereldwijd zo'n 1,8 miljoen 'coronadoden' geregistreerd, 3.4 per minuut tegen ruim 100 abortussen per minuut.
Al vele decennia helpen overheden en media vrouwen die abortus ondergingen aan gedachten, emoties en herinneringen aan die verschrikkelijk ingreep te ontsnappen.
Massamedia strijden met alle middelen tegen beelden die de werkelijkheid aanschouwelijk maken.
Gelijktijdig benadrukken ze (x=?000.000.000x) het 'onbetwiste recht' van de vrouw op abortus.
Kinderen met gebreken.
De vooralsnog vrijwillige uitnodiging tot deelname aan het naoorlogse 'T4 action' programma (20 weken echo-Combinatietest-Nipt) is bedoeld voor het ombrengen van ongeboren kinderen met gebreken.
De wetenschap dat mensen met een handicap in de toekomst ongewenst zijn, zou bij iedereen met een gebrek of handicap en hun verzorgers gevoelens van opstandigheid moeten oproepen.
Ongelijkwaardige behandeling wordt met klem ontkent. Men doodt immers ook kinderen zonder gebreken.
Middelen om het publieke bewustzijn slapend te houden zijn bijvoorbeeld het Knoopgala en de Lucille Werner foundation (Diversiteit gelijkheid en inclusie)
Met veel vertoon wordt de gelijkwaardigheid en gelijkheid van mensen met gebreken in TV shows geëtaleerd.
Vertederd kijkt het publiek toe zonder de gedachte aan de selectieve abortus ook maar een moment toe te laten.
En welke waarde hechten zij aan hun eigen leven?
Beseffen zij, dat zij zelf aan het oordeel 'ongewenst' ontsnapt zijn?
Miljoenen kostende shows, louter opgezet omwille de populariteit van het medium en de zelfverheerlijking van haar BN'ers, die zonder uitzondering voorstanders zijn van abortus incluis de selectieve 'ruiming' van de mensen waar zij hun show voor opvoeren. (4-5) linken in deel 3
Wie naar zo'n feestelijk gala kijkt in het volle bewustzijn dat juist de mens met gebreken bij voorkeur wordt gedood, krijgt op zijn zachts gezegd nare gevoelens in maagstreek.
In IJsland wordt er niemand meer met het syndroom van Down geboren sinds Down-screening met combinatietest in het programma werd opgenomen.
In Denemarken wordt 98 procent van de ongeboren kinderen met Down geruimd. Zoekt u het zelf maar op. Het gaat hier niet om aantallen maar om misdadige feiten.
De vrouw, abortus en omstandigheden.
Geen enkele vrouw ondergaat een abortus met de bedoeling een bijdrage te leveren aan de door politici geplande genocide op het ongeboren leven.
Heel veel vrouwen dragen meer of minder bewust de schuld, de spijt en het verdriet van een abortus.
'Ik ben degene die het besluit heeft genomen tot abortus, ik ben degene die het kon voorkomen.'
Tot de meeste abortussen wordt besloten in angst en stressvolle situaties, vaak onder begeleiding, aansporing en geruststelling door professionals.
Het massamedium en hun programmeurs maakten abortus tot een geaccepteerde routine.
Vanaf de jaren 60 hebben machthebbers hun politieke macht vooral ontleend aan de seksuele revolutie.
Omwille het behoud van de macht sloten behoudende politieke partijen schoorvoetend aan.
De motieven van de individuele vrouw om tot abortus over te gaan zijn onvergelijkbaar met de voorbedachte onvoorstelbare massamoord door een wereldelite met diepgevroren geweten.
Alleen al onder het regime van Nederlands minister president Rutte en zijn kabinetten werden in tien jaar tijd welbewust 300.000 ongeboren kinderen om het leven gebracht.
Geen van die politici gaat gebukt onder die last. Hoe kunnen ze het dragen???
Met de media in handen (1=?000.000.000x) heeft de elite na WO2 met ongekende overmacht de seksuele verslaving, het doden van en experimenteren met ongeboren menselijk leven tot een algemeen geaccepteerde gewettigde misdaad gemaakt met motieven die het nationaalsocialisme in de schaduw stellen.
Het bombardement (1=?000.000.000x) van leugens, psychologische druk en manipulatie gaat vandaag gepaard aan openlijke censuur en een ongekende propaganda voor het menselijk lichaam als lustobject.
De 'liefde' voor het lichaam, zo lijkt het, heeft de liefde voor het goede in de mens nagenoeg verdreven en zelfs belachelijk gemaakt.
De seksuele lust is tot de ultieme 'liefde' verklaart en kinderen worden maatschappelijk grootgebracht met 'vrije seks' en op school onderwezen in vrije geslachtskeuze.
Zij kunnen op steun rekenen in de tweede kamer van Lisa (D66) eerste transgender persoon in Kamer. 'Belangrijk en historisch' zo wordt gezegd.
2021 Lisa van Ginniken, nr. 22 van de kandidatenlijst van D66, wordt de eerste transgender in de tweede kamer.
De seksuele revolutie de vernietiging van de vrijheid uit naam van de vrijheid Gabrielle Kuby (6)

Zie 3 https://vriendenplek.nl/post/1....05552_3-de-great-res