Hoi ik ben kimmie uit venlo. Dus in de omgeving mag je mij contacteren voor hulp.

Ik kan je helpen met koken, poetsen, boodschapen, huiswerkbegeleiding, tuin, doe het zelf klussen als tapijt, behang, laminaat, verven en veel voorkomende klussen in en om het huis.

Ook ben ik sterk in het inzichtelijk maken van je budget, schuldeisers bellen, alles weer samen met je overzichtelijk maken als je er even door overspoeld was en je er niet toe kan zetten. Dit gaat het beste persoonlijk maar het is niet onmogelijk om het online samen te doen. Dan doe ik een plan opstellen en stuur je mappen waar in jij zelf de rekeningen op datum en bedrijf/instantie legt en vanzelf duidelijk word welke het urgentste zijn. Die bel ik dan voor je nadat we samen een realistisch betaalschema hebben gemaakt en leg hun het voorstel voor. Hier heb ik al behoorlijk wat mensen mee geholpen die liever de controle houden over hun financiën als over te gaan tot bewind of schuldsanering. Tot schulden van 5000 is dit realistisch. Als er al procedures tot onteigening of uithuiszetting lopen adviseer ik je echter naar een geregistreerde budgetbeheerder te gaan maar kan ik je wel helpen om er een in je buurt te vinden die zich aan de zogenoemde tokio verdragen houd en je niet verder in de problemen brengt.

Ook ben ik best goed in besluiten en regels vinden die hulpzaam kunnen zijn in confliten met overheidsinstanties of bedrijven. Heb ik meerdere advocaten en juristen in mijn omgeving die nog over empatie beschikken ....

Of kan ik je leren met simpele goedkope ingrediënten een voedzame gevarieerde maaltijd te maken.

Ook ken ik veel kruiden en hun werking en kan je misschien voor kleine ongemaken raad geven.

Maar ook heb ik een luisterend oor dat je niet zal veroordelen en een hele rustige stem waarvan veel mensen rustig worden als je er even doorheen zit.

Voor vrouwen kan ik ook ontspannings en sportmassages aanbieden. (Diploma's zijn voorhanden ik heb jaren als masseuse gewerkt in eem hamam) ook bindweefsel massage in het gezicht tegen rimpels. Of kan ik ontspannings hypnose geven voor mensen die niet van aanraking ontspannen. Hierbij ben je niet helemaal weg en onbewust maar wel wat wollig en slaperig.

Als je pijn heb kan ik die vaak verlichten en soms zelfs wegnemen en samen met je kijken naar eventuele oorzaken.

Zelf vind ik mezelf best wel een pro in het leuk en samenhangend maken van een allergaartje met geen tot amper budget.

Of als je kinderen losgeslagen zijn kan ik je helpen weer rust in huis te brengen. We kijken dan samen waar het fout gaat. Kijken waar jij daarin de oorzaak ben. Sorry maar meestal is dat inconsequentie door overbelasting. Samen kijken we naar een haalbaar plan en maken een to do lijst waar je kids blij van worden , waar in er ruimte is voor momenten samen zonder afleiding voor jullie om verbinding terug te krijgen en frusteratie los te laten en een mooie doorstart te maken met een andere houding. Vaak is dit al binnen een maand zo effectief dat de grootste escalatie en ergenis weg is. Ik heb hier geen opleiding in maar kinderen reageren heel positief op mijn ' bemoeienis' en willen graag meewerken voor de magiche woorden trots en teleurgesteld van vreemde ogen😜 en kleine beloningen en voor ouders is het vaak net dat steuntje. Als tante kimmie komt zijn kids en ouders blij 😂. Ook ouders van kinderen met autisme of ADHD zijn geen bezwaar. Het zijn alleen indicaties en niet de persoon(tjes)er achter. Zelf heb ik een zoon met adhd zonder hyperactievitijd, een pleegzoon wiens hersens beschadigd zijn door zijn moeders alcohol gebruik en daardoor iets meer herhaling en geduld nodig heeft bij dingen oppikken en 5 bonuskids met verlatings issues, hyperactieve stuiterbal door overprikkeling, mijn heerlijke autistje die kan genieten van uren duidelijke taken doen als pastei maken of dingetjes uitzoeken. Elke min is ook onze plus en die kan ik je laten zien ipv alleen het nadeel.


Door mijn jarenlange ervaring als kapster kan ik je low budget een hele nieuwe look geven als we samen weer wat zelflove en positiviteit injecteren in je leven. Heb je zin om samen met wat sarcasme en zelfspot in je kledingkast te duiken en te kijken wat echt weg moet en wat je met net iets anders gecombineerde combinaties kan bereiken pb me. Ik ben ook vinted koningin en kan je voor onder de 50€ een ' nieuwe' basis garderobe bezorgen. Lol zelfs met 10€ En wat je al heb komen we al een heel eind. Paar highlights of lowlights, puntjes knippen en je ziet er uit als nieuw 😉De enigste tegenprestatie die ik vraag is dat je zelf ook deelneemt aan dit initiatief. Iedereen kan iets.

#helpendehand #venlo

image