Elise Nijmegen:
We gaan iets delen . Wij zijn niet een groep die alles maar aanneemt en het klakkeloos deelt . Wij doen onderzoek en dan delen wij dit .

Wij hebben dus nogmaals onderzoek gedaan naar het vaccin van Aztrashitica. ( iedereen weer welke er bedoeld word )

Er zullen een aantal punten aan het licht komen en we adviseren ieder dan zelf onderzoek te doen .

Wat staat er in de bijsluiter van het vaccin. Heel veel . Maar ook als bijwerking huid uitslag .

Maar wisten jullie dat het AstraZeneca vaccin een vector vaccin is . Daar word dus gebruikt gemaakt van een onschuldig virus in het vaccin . Dat virus is

……..Chimpansee Adenovirus ……..

totaal onschuldig virus want het eiwit zal nooit in onze eigen dna kunnen nestelen .

Maar wat staat er in het verslag van AstraZeneca zelf ??????

Het is nog niet bekend wat de duur van de werkzaamheid is, omdat het vaccin recentelijk is ontwikkeld en de klinische trials nog in uitvoering zijn, maar naar verwachting is dit minimaal 3 maanden. Ook is nog niet bekend of het vaccin verspreiding kan voorkomen.

( dus we waren proefkonijnen. ? )

Oké en wat zegt dit stukje in het verslag ?

Dat mensen zich zorgen maken, is nochtans niet zo gek. De mRNA-vaccins maken gebruik van een vrij nieuwe technologie. De voorbije twintig jaar werden ze vooral gebruikt bij proefdieren en bij kleine groepjes patiënten. Bij mensen worden ze nog niet op grote schaal gebruikt. Als de vaccins goedgekeurd worden, dan is dat dus een primeur….

Wacht het word erger . Ziet de foto dat er in 2020 al een grap werd gemaakt en een item over het vaccine en dat er bijwerkingen zouden zijn dat we in een aap zouden veranderen . Rusland had dat naar buiten gebracht voordat het met zijn eigen vaccin kwam . Hahahaha toch. ???

Okee dan het verslag waar ik een link van zal
Delen . Lees het zelf dan door en schrik je een ongeluk . Ze waren in 2015 al bezig met deze ingrediënt tegen pokken . Proeven op dieren en mensen etc .

Dus is dit allemaal toeval ? En voor ieder persoon die dit leest en denkt . Ach die wappies zijn gek . Lees de dossiers zelf van de originele
Pagina’s en pleeg telefoontjes om dossiers te verifiëren.

https://www.biosafety.be/sites..../default/files/bbe18