Vertaling bericht Storm Rider hieronder! >}WIRES: Fulford

>De ineenstorting versnelt naarmate het Khazariaanse maffia "Biden" regime in de paria status valt.

Als voorbeeld, vorige week riep de Biden avatar een topconferentie bijeen van de "Amerika's" alleen om geboycot te worden door de meerderheid van de staten in de regio. Cuba, Venezuela, Nicaragua, Mexico, Guatemala, Honduras, El Salvador, Uruguay en Bolivia behoorden tot de landen die de bijeenkomst boycotten. Leiders van landen die wel aanwezig waren, zoals Argentinië en Belize, maakten van de gelegenheid gebruik om "Biden" te bekritiseren.

De rest van de wereld, waaronder Afrika, het Midden-Oosten, Azië (met uitzondering van de Japanse en Zuid-Koreaanse slavenstaten), en een groot deel van Europa mijden ook de openlijk criminele Amerikaanse bedrijfsregering. Daarom veroorzaakt een internationale boycot daartegen een economische vrije val.

Daarom zijn de Russen begonnen met het stationeren van troepen en oorlogsvliegtuigen in Latijns-Amerika als een zet om de NAVO-invasies aan de eigen grenzen tegen te gaan, zeggen andere bronnen. Dit nieuwsbericht bevestigt bijvoorbeeld dat de Nicaraguaanse president Daniel Ortega Rusland heeft uitgenodigd om zijn strijdkrachten in het land in te zetten "voor humanitaire doeleinden,"

Onze bronnen bij de Mexicaanse militaire inlichtingendienst zeggen dat de troepen er al zijn, samen met een contingent Chinese speciale strijdkrachten.
Deze opstand tegen de VS Corporatie is de reden waarom Ibero-Amerikaanse drugsbendes gestopt zijn met het leveren van adrenochroom aan de Westerse elites. Ze hebben nu actie ondernomen. Vorige week arresteerde de Mexicaanse politie ene "Nelson N", het vermeende hoofd van een internationale bende pedofielen. "Nelson" werd op onverklaarbare wijze door de Nederlandse autoriteiten vrijgelaten ondanks het feit dat hij in 2020 werd aangetroffen met meer dan 10.000 pornografische afbeeldingen van baby's en kinderen.

Wat het Spaanse artikel waarnaar hierboven wordt verwezen niet vermeldt, is dat honderden naakte kinderen, elk voorzien van een identificatienummer, werden vrijgelaten tijdens de arrestatie van "Nelson", volgens Mexicaanse inlichtingenbronnen.

CIA bronnen van hun kant herinnerden ons eraan dat tijdens zijn proces Sinaloa kartelbaas Joaquin "El Chapo" Guzman, "in de rechtbank verklaarde dat Comex hielp bij het witwassen van $150 miljoen aan kartelgeld voor [US House Speaker Nancy] Pelosi." Het lijkt erop dat alleen degenen die bij het proces waren hiervan op de hoogte zijn, merkt de CIA bron op.