JONGERENPUNT VELDHOVEN

19 jaar
buttplug Heb net bij me zelf een buttplug in gebracht, Een heerlijk gevoel. Deze moet een tijdje blijven zitten. Doe ik wel vaker een buttplug inbrengen. Het is fucking geil om iets je kontgatje te hebben. Was even wennen in het begin maar, maar nu is het heel erg lekker.
19 jaar
Openstellen Ja, je anaal laten openen, en helemaal als een pik (of een dildo of buttplug) in je kontgat komt, dat is even wennen voor je je ervoor kunt openstellen, letterlijk. Maar inderdaad, het is fucking geil en heeeel erg lekker. Goed dat je een condoom gebruikte trouwens. En ja, het is een lekker gevoel om zijn ballen tegen de jouwe te voelen slaan als hij in je stoot. heeft hij intussen je met zijn handen afgetrokken? Trouwens, jouw anale holletje mag strakker zijn dan een kut van een meisje, het gevoel van gevuld worden is vergelijkbaar, net zoals dat gevoel van zijn ballen tegen mijn billen of het perineum, het stukje tussen mijn kutje en mijn anale sterretje. En of je nou gay bent of niet, gewoon lekker ervan genieten. Als ik van achteren wordt geneukt vind ik het ook heel erg lekker als mn clitje door mn vriend wordt gevingerd
17 jaar
nieuwsgierig ik heb me uit nieuwsgierigheid door een jongen laten neuken. ik kwam in contact met een aardige bi gozer en hij wist wat ik bedoelde. hij heeft mij met 1 en 2 en later 3 vingers gevingerd. wow ik vond dat al lekker. hij deed rustig aan en gebruikt glijmiddel. ik moest eerst op mijn rug liggen en later op mijn knieen. ik weet het niet precies meer maar 10 minuten wilde hij mij gaan neuken. schrikkuu als een stijve lul zo van dichtbij ziet. hij ging er eerst maar een klein stukje in. het deed een beetje zeer. maar toen hij zijn hele lul er in had dacht ik door ik midden ging. hij stootte heel voorzichtig. pas na 5 minuten vond ik het lekker worden. toen ik op mijn knieen ging voelde ik hem beter. zelfs zijn balllen kon ik voelen hha. ook toen hij sneller ging stoten bleef het lekker. ik voelde hem niet spuiten maar dat komt door het condoom. het was fuckkingg geil.
20 jaar
bi ik ben bi ik heb dus seks met meisjes en jongens. Aalleen met jongens heb ik oneway seks dwz ik neuk ze maar laat mezelf niet neuken . Ik vind het niet lekker om iets in mn achter ingang te krijgen, wel geprobeerd, maar zelf als ik in mn kont gevingert word vind ik niet fijn wel vind ik het lekker als ze mn kont likken, maar ook geen tong naar binnen . Zelf vind ik het wel lekker om te doen bij andere ander jongens waar ik seks mee heb mogen mij dus niet neuken, ik zuig ze wel klaar!
15 jaar
gay ik vind jongens die een piemel lekkker vinden gewoon gay punt.
19 jaar
meisjes met een piemel jongens die graag anaal genomen worden en dat fantastisch vinden of zelfs klaarkomen, tja. anaal is niet mijn smaak. als zoon jongen ook nog verlangt naar een meisje met een piemel denk ik dat hij feitelijk op jongens valt.
17 jaar
hetero, toch anaal Ik ben ook hetero. Heb zelfs een vriendin. Maar geneukt worden vindt ik echt wel fantastisch. Bijna jammer dat meisjes geen pik hebben. Heb ook een dildo en een buttplug, maar er gaat niks boven een piemel.
15 jaar
@ gay 18 je kunt je wel hetero voelen maar ben je niet gewoon gay.waarom niet toegeven dan,niks mis mee als je gay bent en het lekker vindt om in je gaatje geneukt te worden maar ik ben dus echt hetero en wil alleen in de toekomst meisjes gaan neuken.
18 jaar
lekker Ik voel me hetro, neuk met meisjes, maar ik laat me wel door jongens neuken omdat het erg lekker en geil is. Of je dat nou gay noemt of niet ik ga voor mijn eigen genot. Een dikke lul in je voelen geeft een lekker gevoel. Ik kom soms spontaan klaar zonder dat iemand aan mijn lul zit. Ergg lekker. Ik heb vorige week mijn kontje aan een hetro jongen beschikbaar gesteld. Het was zijn eerste keer en duurde maar kort. Een dag later was hij er weer en dat heb ik geweten.
15 jaar
gay vind wel zeker behoorlijk gay als jongens elkaar neuken en dan zgn ook nog zeggen dat ze hetero zijn.ben het dus met die jongen eens van 14 die kerel wil blijven ,gelijk heeft hij en dat wil ik ook.wat bedoel je met leuke opmerking jongen 14.
14 jaar
heerlijk leuke opmerking, kerel blijven. Vriendje en ik rukken elkaar al heel lang af, tot hij mij vertelde dat hij ook wel eens rukte met de vibrator van zijn moeder. Dat wilde ik ook wel eens proberen. Ik vond het geweldig. Vanaf toen deden we dat rgelmatig. Toen waren we ook wel nieuwsgierig hoe het zou zijn als je een pik van een ander in je zou hebben en voordat we het wisten waren we aan het neuken. In het begin wel wat onhandig en ook pijnlijk, maar dat ging als snel over. Nu maakt het me niet meer uit hoe diep of hoe hard. Waarschijnlijk vinden e meeste jongens het behoorlijk gay, maar wij zijn allebij hetro maar vinden het heerlijk om te neuken en ik hoop het nog heel erg vaak te doen. Als het kan iedere dag, maar dat kan alleen in de vakanties, maar dan gaan we ook helemaal los. Jammer dat de meeste jongens er zo bang voor zijn. Het is echt heel erg lekker
meer dan een maand geleden
17 jaar
best wel lekker Ik heb me een paar maanden geleden voor het eerst door een jongen laten neuken en het best wel lekker. Als je het wil moet je je eerst een tijdje met glijmiddel laten vinger. Niet schrikken al een stijve lul van dichtbij ziet want je denkt dat die niet gaat passen. Het spannenste is op het moment dat zij lul tegen je anus voelt drukken. De eerste paar cm dat een lul in je gaat is even doorzetten maar dat gaat vanzelf soepeler als je langer bezig bent. Na een paar minuten wordt het lekker en je hebt het gevoel dat je helemaal gevuld wordt. Ik ben het helemaal met die jongen van 16 eens dat het super lekker is. Ik val helemaal niet op jongens maar van tijd tot een lekkere lul in me wil ik wel. Als je het een keer wilt proberen moet je dat gewoon doen. Je krijgt er geen spijt van. Je moet wel veel glijmiddel gebruiken en altijd met condoom.
14 jaar
helemaal mee eens jongen 14 bij mij gaat er ook echt helemaal niets in mijn gaatje .gaat alleen wat uit daar . kerel blijven.
16 jaar
Tis idd lekker Ben zelf biseksueel, en eerst wilde ik eigenlijk niet neuken met een jongen. Was er nogal bang voor. De eerste keer dat ik een ander neukte was dat toch wel erg lekker. Helaas deed het wel pijn voor diegene. Ik gebruik nu dan ook altijd top-safe condooms en glijmiddel, anders verbrand ik nog iemand z'n anus haha. Maar de eerste keer dat IK werd geneukt, was eigenlijk veel beter. Ik zal dat nooit meer vergeten. In het begin kan het inderdaad pijn doen en erg raar voelen. Gewoon rustig aan doen en duidelijk zeggen wanneer iemand te diep/snel gaat. Even zal het ook voelen alsof je moet plassen; Dat is je prostaat die wordt gestimuleerd. Je raakt daar snel aan gewend, en ik kan zeggen dat er NIETS lekkerder is dan je prostaat die wordt gestimuleerd. Dat vinden hetero's én homo's. Het klinkt raar, maar ik vind geneukt worden echt genieten als diegene het goed doet. Ken geen lekkerder gevoel in de wereld. Je kan zelfs spontaan klaarkomen erdoor, zo opwindend is het.
18 jaar
RE:anaal jongen14 Homo kan je nooit worden, dat ben je of ben je niet en heeft niks te maken met of je het anaal prettig vindt ja of nee. Ik zelf ben homo en vindt het inderdaad prettig, maar mijn vriendje, ook homo weer niet. Hij is top en dat houdt in dat hij wel wilt neuken, maar dat niet bij hem zelf wil. Ik ben dus meer bottom.
15 jaar
niet echt neuken mijn vriendje en ik neuken niet echt maar we wippen wel op elkaar tot we klaarkomen. De ene keer lig ik of hij op de buik of op de rug. Het voordeel van piemel op piemel is dat je elkaar in de ogen kan kijken.
15 jaar
het is wel apart het is wel apart, dat weet ik want ik heb het zelf ook gedaan. maar het gevoel zou bij de 2 de keer weg moeten zijn. En het gevoel dat je moet plassen is ook weg, dat komt omdat je er nog niet aan gewent bent. Ik hoor van je.
14 jaar
anaal je wordt volgens mij dan wel homo als je het steeds lekkerder gaat vinden en daarom gaat er bij mij niks in van achteren zelfs geen vinger.

Dit forum is voor jongeren van 10 tot 23 jaar.

Waarom staat mijn reactie niet direct online?
Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders. Het forum wordt regelmatig gemodereerd.

https://www.jongerenpuntveldho....ven.nl/ervaringen.as