Victor Heeft nieuwe fotos toegevoegd aan twink
2 jr

9 jaar geleden moest ik helaas noodgedwongen afscheid nemen van mijn trouwe Renault 19 die ik door de idiote regelgeving voor de APK helaas niet meer gekeurd kreeg. Inmiddels heeft onze BeverlY een nieuw leven in Marokko en bij "Ome" Achmed en ziet er weer uit om door een ringetje te halen. Ik word regelmatig op de hoogte gehouden hoe het nu met haar is.

Na drie jaar nu zes jaar geleden begon het bloed te kruipen waar het niet gaan kon en kwamen we een leuke maar verwaarloosde Twingo tegen. Ze zag er te goed uit om naar de sloop te laten gaan en ook mijn hobbykriebels kwamen boven.
De Twingo die inmiddels Twinky genoemd word ging mee en kwam bij ons wonen. Drie jaar geleden bij de APK zei de plaatselijke garage houder deze auto is de moeite niet waard om nog iets aan te doen en haalt zeker de 25 jaar niet. dit werd een weddenschap.

Aangezien ze geboren is in november 1997 en dus over een maand de 25 jaar haalt heb ik het donkerbruine vermoede ( zeg maar zwart ) dat deze garagehouder deze weddenschap met vlag en wimpel verliest.

Twinky word nog steeds verwend en helpt nog steeds tot volle tevredenheid met het vervoeren van mensen en voorwerpen.

image
image
+5