Hoe Globalisten Technologie en Armoede Gebruiken om de Massa -nog meer- tot Slaaf te Maken

Tirannie wordt vaak gezien als een plotselinge en onverklaarbare ontwikkeling in een samenleving; het product van een enkelvoudig despootje dat voor een beperkte tijd aan de macht komt door publieke angst of dommigheid. Dit is één van de grote leugens van het moderne tijdperk.

De waarheid is dat voor bijna elke historisch verachtelijke 'tiran' geldt dat hij slechts een marionet was van een grotere bestuurlijke kliek en dat de constructie van elke totalitaire staat in de loop van decennia langzaam en stilletjes werd uitgevoerd door een paar financiële elitisten. Van de Bolsjewieken, tot Pol Pot, tot Mao Zedong, tot Idi Amin, tot de meeste tin-pot dictators in het Midden-Oosten, Azië, Afrika, Midden- en Zuid-Amerika, en ja, ook Europa, is er altijd een georganiseerde groep financiers en denktanks op de achtergrond geweest die de carrières van de corrupte politici en de militaire juntas van een tijdperk voeden en in stand houden.

Echter, ons is en wordt door populaire media verteld 'hoe het werkt': dat tijdens moeilijke economische of sociale omstandigheden mannen met charismatische persoonlijkheden en kwade bedoelingen plotseling naar de oppervlakte komen en de macht grijpen door een betere wereld te beloven in ruil voor openbare trouw. Maar waar kwamen die economische en sociale crisissen eigenlijk vandaan? Waren ze een natuurlijk gevolg van het tijdperk of waren ze bewust zo ontworpen?

De vraag stellen is 'm beantwoorden. Immers, de opkomst van een tiranniek systeem kost veel tijd, planning en enscenering. Mensen springen niet zomaar meteen impulsief recht in de armen van een dystopisch nachtmerriesysteem. Tenzij ...

.

De realiteit is dat mensen psychologisch geconditioneerd moeten zijn om vrijheid in te ruilen voor de illusie van veiligheid/zekerheid. Soms duurt dit generaties. Elke poging tot een totalitair kader roept onvermijdelijk een opstand op. Daarom is de meest succesvolle tirannie er één die het publiek zelf eist. Het publiek moet denken dat het hun eigen of op z'n minst een goed idee is, anders zullen ze het, vroeg of laat, bestrijden.

Globalistische financiers en machtsverslaafden hebben meer nodig dan alleen militaire macht of bureaucratische kracht om hun ideale slavenmaatschappij te verkrijgen. Ze hebben 4de generatie oorlogvoeringstactieken nodig. Ze moeten de massa verleiden om hun eigen dienstbaarheid; de onderwerping, te aanvaarden.

Er zijn twee elementaire instrumenten die deze uitkomst mogelijk maken: de eerste is klassiek, gecontroleerd economisch verval, de tweede is modern, de integratie van een technologische goelag in elk aspect van het openbare leven.

Het is geen toeval dat dictatoriale regeringen aan prominentie winnen wanneer de wereldeconomie lijdt; het is buitengewoon moeilijk voor mensen om waakzaam te blijven voor tirannie wanneer ze volledig worden afgeleid door hun eigen strijd voor overleving. Dit is de reden waarom de focus altijd primair op economie en oplossingen voor begrotingsrampen ligt; het begint en eindigt met de economie. Wanneer een bevolking zich er toe aanzet de eigen alternatieve economische systemen te ontwikkelen voordat zich een crisis voordoet, autonoom is, zullen ze minder afgeleid worden door de chaos en meer geneigd zijn op te merken wanneer de globalisten tirannie aanbieden als de redding.

Het is daarom dat globalisten, de minder zichtbare dictators, autonome landen laten neerzetten als een dictatuur en een gevaar voor de wereldvrede, dus landen zijn die hoognodig vrede en democratie en dus 'voortuitgang' aangeleverd moeten krijgen, goedschiks of kwaadschiks.

Zonder alternatieve markten -met name op lokaal, regionaal en landelijk niveau- is er geen overvloed, geen bescherming tegen een economische crash. Omdat de meeste mensen afhankelijk zijn van het bestaande systeem voor hun levensonderhoud, verwordt de economie tot een zeer nuttig wapen voor de globalisten.

https://vriendenplek.nl/read-blog/518

image