De Duitse volksziekmaakminister Fouterbach geeft eindelijk toe dat de gifprikken niet onschadelijk zijn.

"Het Duitse Journaal van 12 maart 2023: Vaccinatieschade"

"Gevaccineerd tegen Corona - dan meldingen van mensen in zeldzame gevallen van langdurige en enorme problemen. Getroffen mensen ervaren pijn, angst en zelfs handicaps. Het is vaak een lange weg voordat de kosten zijn gedekt."

"Het gaat niet zo goed met Duitslands belangrijkste virusbestrijder, minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach. Zijn goedkeuringscijfers zijn gedaald en hij twittert nauwelijks meer. Steeds vaker vermijdt hij volledig virologische onderwerpen, waarschijnlijk om te ontsnappen aan de voortdurende spot die elke opmerking van hem over dit onderwerp oplevert. Zaterdag werd het nog erger voor hem, toen Welt meldde dat hij zijn CV had vervalst toen hij in 1997 solliciteerde naar een hoogleraarschap in Tübingen. Van de coalitieregering, waar hij vorig jaar nog een krachtige verdediging had kunnen verwachten, is er slechts een oorverdovende stilte, schrijft eugyppius."

"Onder deze naderende wolken gaf Lauterbach gisteren een interview aan het staatsmediaprogramma ZDF Heute Journal, voor een segment over vaccinatieletsels. In de loop van het opmerkelijke gesprek werd Lauterbach geconfronteerd met en gedwongen om zijn eerdere beweringen uit 2021 dat de vaccins “bijwerkingenvrij” zijn, te herroepen; erkende hij dat elk letsel er één te veel is en noemde hij deze gevallen “onthutsend”; vergeleek hij het zogeheten “post-vaccinatiesyndroom” (Post-Vac) met Long Covid; benadrukte dat hij niet verantwoordelijk was voor de onderhandelingen over de contracten die farmaceutische bedrijven uitsluiten van aansprakelijkheid; en noemde de winsten van farmaceutische bedrijven tweemaal “exorbitant”, waarbij hij ermee instemde dat deze bedrijven een instituut zouden moeten financieren om degenen te helpen die door hun producten gewond zijn geraakt."

"Dit is geen totale ommekeer: Lauterbach stelt de massavaccinatie niet aan de kaak en trekt de gemasseerde officiële schattingen, die ernstige verwondingen op minder dan 1 op 10.000 schatten, niet in twijfel. Dit is eerder het begin dan het einde van een gestaag proces van afwijzing. Toch is dit een grote zaak."