Victor Heeft nieuwe fotos toegevoegd aan boeken
1 y

Richard en ik Victor kregen beiden een vraag. Dezelfde vraag zelfs. Is er nog wel iets nieuws te lezen tegenwoordig.

Wij denken van wel. Wij wensen jullie veel leesplezier met onze verhalen.

Voor meer informatie lees de tekst hieronder En zie de foto's

Ik Victor ( V.J.A. Smeets ) en Richard ( R. Indebroek ) zijn samen bezig aan het houden met boek 2 van De Roos en Andy serie.

Roos en Andy, familie perikelen en Mauds droom komt binnenkort uit. Leer meer van Roos en Andy en hun familie en leef mee met Maud in haar spannende droom. De kaft is klaar en het verhaal word nog een keer extra nagekeken.

En boek drie Is Inmiddels ook reeds in de maak. Hierin maken we kennis met Trudy, een kleine blonde meid met grote daden. Er word weer heel wat beleeft.

Tegelijk word er Door Richard hard gewerkt aan deel twee van Jos, Sandy en Sammy waar Oma een onwaarschijnlijke nieuwe vriend krijgt.

Ook Is Richard nog bezig met een oud verhaal te bewerken naar boek. Belinda, De verloren dochter zal ook binnenkort verschijnen.

Ik Victor ben bezig met boek drie uit de avonturen serie Haily en Esmee. Na "De ontvoering" en "Het geheim van de tunnel" is inmiddels ook De smokkelaars al een eind op weg.

Alle reeds uitgekomen boeken staan op onze Webshops en zijn verkrijgbaar bij de ( online ) boekhandel in Nederland en België.

https://www.mijnbestseller.nl/r.indebroek

https://www.mijnbestseller.nl/....v.j.a._smeetsr.indeb

https://www.mijnbestseller.nl/v.j.a._smeets

Jos, Sandy en Sammy - R. Indebroek - Mijnbestseller.nl

Ik Richard, geboren in het Limburgse Venray in de vroege jaren 70, Hou van humor en verhalen vertellen. Ik ben ooit uit hobby verhaaltjes gaan schrijven. Niet zo lang geleden heb ik met een vriend een serie korte verhalen geschreven over het leven va
image
image
+7