Bron: Wakkeremensen.org

De Galactische Federatie van Licht: Fysieke Ascensie7 mei 2021

Dierbaren,

Jullie moeten niet vergeten dat de grote ascensie van de mensheid nabij is en dat jullie dienen te beginnen je lichaam, geest en ziel voor te bereiden op dit proces.

Als jullie het nieuws en de wereldgebeurtenissen volgen, informeren jullie jezelf en wij prijzen jullie bereidheid om naar de duisternis te kijken en te leren over het kwaad dat in onze wereld bestaat.

Kennis is macht.

Maar wij willen jullie er ook aan herinneren dat de voortdurende stroom van deze derde-dimensionale informatie jullie trillingsniveau zal verlagen. Het zal jullie woede en verdriet opwekken, en in het ergste geval, voor de extreem gevoelige empaten onder jullie, kan het jullie zelfs een gevoel van machteloosheid geven.

Jullie dienen de informatie waar jullie naar kijken in balans te brengen.

Waar je naar kijkt is waar je je energie naar toe stuurt en waar je energie naar toe stuurt creëer je meer van.

Terwijl de strijd over Gaia’s territorium voortduurt, willen we het belang benadrukken van rust, aarding, en simpelweg jezelf afleiden met wat je geest verheft.
Ontkoppel je van de media en elektronische apparaten voor een paar uur per dag. Ga wandelen, breng tijd door in de natuur, speel met je kinderen en huisdieren.
Luister naar muziek, beweeg je lichaam en ontspan je geest.
De frequentie van de Aarde is aan het stijgen en jullie fysieke lichamen zullen leren om zich aan te passen aan dit nieuwe trillingsniveau, maar jullie dienen vastbesloten te zijn om deze heilige reis ijverig te ondersteunen.

Drink veel vers water, eet rauw fruit en rauwe groenten, en vermijd bewerkt voedsel, suiker en alcohol zoveel je kunt.
In jullie wereld werd jullie geleerd dat jullie maar één lichaam hebben. Het fysieke lichaam. Terwijl je in werkelijkheid 5 heilige lichamen hebt. De fysieke, mentale, emotionele, spirituele en astrale lichamen zijn de realiteit van jullie Quantum bestaan in de derde, vierde en vijfde dimensie.

Deze lichamen hebben een directe correlatie met elkaar. Daarom is het mentale lichaam direct verbonden met jullie fysieke lichaam. Als jullie geest op teveel negativiteit is gericht zal jullie lichaam symptomen vertonen van vermoeidheid, pijnen, allergieën, en meer. Een gestreste geest is niet bevorderlijk voor een ascenderend fysiek lichaam.

Dit is de eerste keer in de geschiedenis van het universum dat jullie als soort aan het ascenderen zijn met jullie fysieke lichaam…

Mediteer, ontspan, laat los, en laat de liefde stromen.
Hebben jullie het menselijke gezegde gehoord: “Wat je tegenstaat blijft bestaan, wat je loslaat stroomt.”?

Dit is waar we jullie vandaag aan willen herinneren.

Stel jullie een gelukkig resultaat voor en kijk meer naar dingen die je opwinden en gelukkig maken. Dit is tenslotte het grote geheim van alle manifestatie en overvloed.

We houden heel veel van jullie.

Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO

Kannal: Aurora Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie. Lyraanse Hoge Raad Ouder. Afgezant van de Godin.

image