ENGELENPOORT 555: 5-5-2021

Vandaag is het de Engelenpoort 555. Een bijzonder Portaal waarin Engelen en verschillende Lichtwezens ons komen helpen met veranderingen in ons bewustzijn. Hierover hebben we al een eerder artikel geschreven en dit artikel is een aanvulling hierop en hebben we aanvullende informatie ontvangen.
Je kunt op deze dag in het bijzonder de energie van de Lichtwezens van de Pleiaden voelen. Het zevengesternte, de Pleiaden, is een cluster sterren, verbonden met het sterrenbeeld Stier. Deze groep bestaat uit 250 tot 500 sterren, waarvan er maar een aantal met het blote oog is te zien. In de Griekse mythologie, waren zij zeven zusters, door Zeus aan de hemel geplaatst.
Op diegenen, die een planetaire afkomst hebben van de Pleiaden, heeft deze Engelenpoort een extra sterke uitwerking.

PLANETAIRE AFKOMST PLEIADEN
Deze mensen zijn heel gevoelig, zachtaardig en bekijken mensen, dieren, de natuur en situaties al snel vanuit liefde. Ze voelen een diepe verbinding met de flora en fauna op deze aarde en kunnen zich dan ook goed opladen in de natuur. Ze vinden het ook vaak heerlijk om in de tuin te werken.
Ook zijn ze zeer gevoelig voor sfeer en nemen makkelijk energie over van anderen. Hierdoor kunnen zij snel last krijgen van lichamelijke klachten. Ze kunnen zich dan ook willen terugtrekken, wanneer zij overprikkeld raken.
Dans, toneel, muziek en je creatief kunnen uiten middels kunst, zijn kenmerken die passen bij mensen, die oorspronkelijk van de Pleiaden komen. Ze zijn uiterst gevoelig voor vibraties van kleuren en muziek. Ze kunnen dan ook veel kleur willen gebruiken in hun huis, tuin en kleding, ter versterking van hun helende energie. En naar muziek luisteren, die hun trilling verhoogt of hun gemoedstoestand versterkt.

AANDACHT VOOR DE NATUUR
Jouw aandacht kan meer naar de natuur gaan en alles wat daarbij hoort, want de Stier is een aardeteken. Je kunt een drang voelen om een nieuw leven op te bouwen. De Lichtwezens van de Pleiaden komen ons helpen met nieuwe ideeën over ecologisch wonen en bouwen, groenten verbouwen, het houden van dieren, (voedsel)bossen aanleggen enz. Kortom, om meer in eenheid met de natuur te gaan leven. Je kunt dan ook informatie willen uitwisselen met anderen hierover of wil je veel artikelen en boeken lezen om jezelf wat meer te verdiepen.

Daarnaast kan je de afgelopen tijd een hele transformatie hebben doorgemaakt, waardoor je jouw innerlijk wilt laten reflecteren naar buiten toe. De Lichtwezens kunnen jou dan ook stimuleren om meer kleur te gebruiken in jouw huis of kleding. Elke kleur heeft een eigen vibratie en zal een helende energie met zich mee dragen.
Je kunt ook behandelingen willen doen voor je huid, gebit of haar om er jonger of frisser uit te zien. En hiermee het “leed” van de zware periode die je hebt gehad, wat zich af kan tekenen in bijv. je gezicht of bepaalde delen van je lichaam, te doen verdwijnen. En kun je behoefte hebben om jezelf innerlijk te reinigen en een reinigingskuur beginnen.
Deze dag kan dus een start zijn van een nieuwe gezonde en nieuwe fase van jouw leven! En waarbij vele Lichtwezens jou gaan helpen en jou tekens en ingevingen geven over nieuwe mogelijkheden. En waarbij er ook nieuwe contacten op jouw pad kunnen komen.

Hele fijne Engelenpoort!

Karin en Danique
www.healingcentrumisis.com

image