Laat onze lieftallige bijbelverkopers dit maar eens uitleggen!

Een onderzoek uit Slowakije, waar ziekenhuispersoneel de PCR-teststaafjes onder de loep nam, toont zeer verontrustende onderzoeksresultaten. De onderzoekers kwamen tot de conclusie dat de PCR-tests met ‘wattenstaafjes’, die men via de neus helemaal tot aan de hersenen inbrengt, zijn gemaakt om onder andere Darpa Hydrogel aan te brengen.

DARPA Hydrogel ‘kristallen’ creëren een ruimtelijke 3D structuur, en groeien dwars door uw lichaamsweefsel heen.
DARPA Hydrogel kristallen groeiden onder de microscoop in de richting van het magnetische veld… Dit betekent, dat het in de neusholte richting de pijnappelklier groeit. De pijnappelklier creëert namelijk een plaatselijk sterker magnetisch veld dan het externe magnetische veld van de aarde.

U moet beseffen dat natuurlijke kristallisatie van speeksel, dus zonder DARPA Hydrogel, kristallen creëert, die geen 3D ruimtelijke modellen vormen en ook geen rechthoekige structuren; ze groeien ook niet fractaal, waardoor ze zich vermenigvuldigen.

Als een soort van test werd Ivermectine toegevoegd aan de onnatuurlijke kristallisatie. Dit veroorzaakte een onmiddellijke, volledige en permanente verdwijning van de DARPA Hydrogel-kristalstructuren. Ivermectine heeft dus een ongelooflijk sterk effect tegen dat wat DARPA Hydrogel in onze organismen aanmaakt! Ivermectine is een anti-parasitair geneesmiddel, dat werkzaam is tegen de meeste darmwormen, parasitaire mijten en luizen.De inspectie vindt het voorschrijven en afleveren van (hydroxy)chloroquine en ivermectine buiten de richtlijnen een risico voor de kwaliteit van zorg en gaat daarom artsen bestuurlijk beboeten wanneer ze deze medicijnen ten onrechte voorschrijven.

Werking van Darpa Hydrogel en Lithium op PCR-teststaafjes:

De holle vezels van de PCR-teststaafjes beschadigen het slijmvlies.
Darpa Hydrogel en Lithium in PCR-teststaafjes beïnvloeden lichaamsfuncties van met name de pijnappelklier.
Darpa Hydrogel vormt kristalstructuren, die fungeren als nano-antennes en het elektromagnetische veld beïnvloeden.
Darpa Hydrogel uit de teststaaf resulteerde in een totale slachting van rode bloedcellen.
Darpa Hydrogel vormt binnen enkele seconden bloedstolsels. Deze beschadigen en verstoppen vervolgens de bloedvaten.
Lithium beïnvloedt en vermindert de functie van de pijnappelklier en andere hersenactiviteiten.
De Darpa Hydrogel is een weefselgeïntegreerde biosensortechnologie die uitgelezen kan worden op smart apparaten zoals smartphones.

Boete voor artsen die hydroxychloroquine of ivermectine voorschrijven tegen corona | Nieuwsbericht | Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd
www.igj.nl

Boete voor artsen die hydroxychloroquine of ivermectine voorschrijven tegen corona | Nieuwsbericht | Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) krijgt nog steeds meldingen dat artsen medicijnen voorschrijven die in strijd zijn met de behandeladviezen voor corona.  Het gaat daarbij onder meer om  (hydroxy)chloroquine en ivermectine. De inspectie vin