De reden dat ik ben ga zoeken naar een alternatief voor veesboek is mijn volgende tekst die is verwijderd.

Krijg ik toch zomaar een uitnodiging van de RijksRoverheid om het geweldige vaccin te laten zetten. Ja daar zat ik nou al die tijd op te wachten. Want dan mag ik weer alles! Een vaccin, wie had dat gedacht? Normaal duurt het ontwikkelen van een vaccin vijf tot tien jaar en nu heel erg knap binnen een jaar. En ze zeggen ook dat het volkomen veilig is, nou dat is wel fijn.
Maar hoe zijn die vaccins dan getest? En wat zijn de bijwerkingen op korte en lange termijn? Nou het vaccin is, ehh niet getest, ja op dieren, maar die gingen allemaal dood, dus dat telt niet. Het testen doen we gewoon nu. Met burgers die dom worden gehouden, en we noemen het een experiment, maar dat vertellen we lekker niet!
Niemand kan weten of deze vaccins veilig zijn. Daarbij zorgen de mrna vaccins, die eigenlijk geen vaccin mogen heten, ervoor dat het dna aangetast en/of gemanipuleerd wordt. Het is dus eigenlijk gewoon gen therapie.
Dan nu even de cijfers tot nu toe:
In Europa zijn er tot 15 mei, 11.519 vaccinatiedoden geregistreerd, dus dat aantal kan ook zomaar veel hoger liggen.
Ook zijn er 307.130 mensen met ernstige bijwerkingen zoals onder andere; bloed- en lymfatische aandoeningen, hartaandoeningen, long- en ademhalingsziekten en aandoeningen van het zenuwstelsel.
En dit is nog maar op korte termijn. Wat zijn de gevolgen op lange termijn? Niemand weet het omdat het nooit getest is!! (de test is immers nu aan de gang) Ik kan er nog veel meer over zeggen maar dat ga ik jullie besparen. Wat ik wel kan zeggen is, dat de uitnodiging om me te laten vaccineren, inmiddels bij het oud papier ligt, oh nee, daar doe ik ook al niet aan mee. Ik ben een slecht burger, het is beland in zo'n grote grijze zak, samen met etensresten en glas. En hop onder de grond er mee! Beter de uitnodiging onder de grond, dan ikzelf. En ik eet nog even verder van mijn salami die al twee weken over datum is. Daar ga ik nog liever aan dood. Fijn weekend allemaal en denk na wat je doet.