Gif wordt in onze bloedbaan gespoten
Een paar weken geleden deed Dr. Byram Bridle onderzoek naar de gruwelijke bevindingen dat het spike-eiwit van de experimentele prikken zich ophoopte in organen.

Byram Bridle is een wetenschapper en een voorstander van vaccins. Hij is tevens viraal immunoloog en universitair hoofddocent aan de Universiteit van Guelph, Ontario, Canada.

Byram Bridle
Dr. Bridle omschrijft zichzelf als pro-vaccin, maar zijn onderzoek naar de experimentele COVID-19-vaccins bracht hem tot de conclusie dat deze vaccins “zeer eng” zijn.

In een samenwerking tussen Dr. Bridle, andere internationale wetenschappers en de Japanse regelgevende instantie, werd een gruwelijke ontdekking gedaan over het spike-eiwit dat in de experimentele prikken wordt gebruikt. Dit werd verzwegen voor het publiek.

“We hebben een enorme fout gemaakt! Het covid19 vaccin is gif dat in de bloedbaan wordt gespoten.”

https://commonsensetv.nl/uitvi....nder-mrna-technologi

Stickers
commonsensetv.nl

Stickers

Dr. Robert W. Malone is de uitvinder van mRNA-vaccintechnologie en hij voegde zich onlangs bij Brett Brownstein, Ph.D. voor een aflevering van de  Dark Horse Podcast.Malone sprak zijn bezorgdheid uit over de bevindingen in het onderzoek waarnaar door