Vandaag vernomen over deze site, zojuist ingeschreven, dus een nieuwe eend in de bijt.

Heb nog geen idee wat of wie ik hier vinden zal, moet het allemaal nog leren en bezien.

Mijn naam is Mary, een alleenstaande moederdehuisvrouw,
ik Quilt, heb twee katten, ben invalide, tuinier een beetje op mijn terras, helemaal in de wolken met mijn Blueberry plant, kijk uit naar de eerste oogst.

Van nature graag op mijzelf, door de polarisatie buiten echter helemaal op mijzelf aangewezen geraakt.

Toch behoefte aan een babbel af en toe, wat er zoal door mijn hoofd heen spookt met alles wat er gaande is buiten, want dat is nogal wat...

FB is niet aan mij besteed, YT begint steeds meer en meer nieuwe berichtgevingen tegen te houden of heel spoedig na publicatie te verwijderen en verval ik in nieuws van bijvoorbeeld 5 maanden geleden en zelfs ook van vorig jaar, terwijl ik het toch heel erg belangrijk vind zo veel als mogelijk, zo niet, alle nieuwe berichtgevingen op de voet te kunnen blijven volgen... ik mag graag naar geluiden luisteren, ongeacht de afzender, kennis is macht ben ik geleerd! Van een wijze Vader meegekregen, diep in mijn zak gestoken en altijd mijn koers op blijven varen.

Goed, ga ik nu op onderzoek uit hoe een en ander hier op de site werkt.

Voor allen een heel fijne avond toegewenst,
vriendelijke groet,

Mary