Vriendenplek Profiel pimp: Butterfly

Zoek je een frisse, heldere en lichte profiel pimp voor jouw Vriendenplek-profielpagina? Installeer dan deze vrolijke profielpimp om jouw pagina een frisse, heldere sfeer te geven!

Layout gemaakt door: Eyecandythemes

 

Mooie heldere en vrolijke blauw-witte Vriendenplek profiel pimp.  

Deze mooie, lichte en vriendelijke profiel pimp geeft jouw Vriendenplek-profielpagina een mooie, frisse en lichte sfeer. De leuke vlindertjes maken het een vrolijk en fris geheel. Hiermee maak je beslist indruk

Bijzonderheden:

Deze profielpimp heeft in het profiel-omschrijving gedeelte een scrollbox met daarin een leuke geanimeerde achtergrondafbeelding van een vlinder, en is voorbereid op een langere profieltekst. De scrollbox staat er gewoon, of je tekst nu lang is of kort. De scrollfunctie wordt pas zichtbaar als je een lange profieltekst hebt ingetypt.

De modules zijn wit-transparant en hebben blauwe, glitterende geanimeerde randjes!

Waarschuwing:

Omdat er in het menu-gedeelte aan de linkerkant een achtergrondafbeelding is gebruikt verschijnt er bij de mobiele weergave van je pagina een waas over het menu. Het menu werkt in dit geval alléén als je je profielpagina vanaf een desktop computer navigeert. Gebruik van deze profielpimp is op eigen verantwoordelijkheid en valt buiten de verantwoordelijkheid van Vriendenplek

Laat even een leuke reactie achter als je de profielpimp gebruikt, een woord van waardering is altijd leuk ;)

 

Download de achtergrond hier

Download de cover afbeelding hier

 

 
 

 

Kopieer de gehele tekst uit het bestand en sla het op in KLADBLOK op je computer en geef het de extensie .css en upload het css-bestand hierna in je BEDIENINGSPANEEL!

Kies desgewenst een eigen achtergrondafbeelding en pagina cover!

Ik maak ook profiel pimps op maat voor bedrijven en organisaties. Neem hiervoor contact met mij op!

Zoek je mooie pagina covers voor je profiel op Vriendenplek? Like dan de pagina VP-covers

 

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwe profiel pimps? Wordt dan lid van de groep 'Vriendenplek Layouts en Profiel pimps

 

Al mijn andere Vriendenplek-pagina's kun je hier vinden!

Ben je nog geen lid van Vriendenplek? Klik dan op onderstaande banner om meteen lid te worden!
 
 
 
 

 

Donaties zijn welkom!

De meeste layouts en profiel pimps op deze website zijn gratis.

Echter, het maken van een profiel pimp is ontzettend veel werk. Denk hierbij aan het genereren van de CSS-code, het design en samenstellen van de layout, het uploaden van de bestanden en het opmaken van de blogjes.

Gemiddeld ben ik met één simpele layout en het online plaatsen daarvan, ca. één hele dag bezig. Hierin gaat dus ontzettend veel tijd en energie zitten.

Daarom vraag ik jou vriendelijk een kleine donatie te doen als blijk van waardering voor al mijn werk, niet alleen aan de profiel pimps, maar ook aan deze website.

Donaties worden énorm gewaardeerd en stimuleren mij ook weer om steeds weer mooie, en nieuwe profiel pimps te maken!

Klik op de Paypal-donatie button hieronder om een donatie te doen!

Alvast hartelijk dank :-)

 

 


Zohra

86 Blogs posts

Reacties