De Khazaarse Maffia (1)

'Iedereen' heeft het 'altijd' over de elite, de machthebbers op aarde, w.o. de familie Rothschild, zelden tot nooit gaat het om de kern van het verhaal. Hoe komt het dat 't 'altijd' stil blijft over wat er werkelijk gebeurt, ís gebeurd?

 

 
De Khazaarse Maffia - Deel I
 
Het lijkt wel alsof de wereld meer en meer gevangen zit in een soort collectief angstsyndroom waarbij alles en iedereen zo politiek correct mogelijk probeert te zijn. Zelfs binnen de alternatieve media zie we dit, waar mensen het dan wel hebben over pedofielen en satanische bloedoffers, zelden tot nooit echt naar de achtergrond van dit alles op zoek gaan. Dat is wel van essentieel belang wanneer we iets willen begrijpen van wat er werkelijk op deze wereld gaande is en waarom.


Beschikbare documentatie maakt duidelijk dat Rusland na de val van de muur is bedonderd door Amerika en haar bondgenoten. Ondanks dat de Russen allerlei garanties kregen dat de NAVO niet verder naar het oosten zou uitbreiden dan Duitsland, is Rusland nu omringd door NAVO-basissen en wordt het land steeds verder gedemoniseerd en bestempeld als agressief.

Wanneer Rusland niet op geopolitieke, 'diplomatieke' wijze op de knieën kan worden gebracht, dan zal er onherroepelijk een oorlog volgen want Rusland staat bovenaan het verlanglijstje van de gangsters die deze wereld controleren, althans, het grootste deel daarvan.

We hebben het dan primair over de elite van de Khazaren, hoog in de top van de machtspiramide, ook wel de Sabbateans genoemd of de Sekte van het Alziend Oog. Een andere benaming voor deze club is de Khazaarse Maffia (KM), het grootste en machtigste misdaadsyndicaat ter wereld.

.

Het Rijk der Khazaren, een Khanaat, was vanaf de late 6de eeuw tot aan de 12de eeuw gevestigd in de noordelijke Kaukasus (Georgië, Dagestan, Azerbeidzjan) en controleerde van daaruit de regio ten Noord-Oosten van zowel de Zwarte als de Kaspische Zee m.n. Oost-Oekraïne en de Krim, Zuid-Rusland, West-Kazachstan plus gebieden in West-Oezbekistan en Noord-West Turkmenistan.

Khazaren zijn een semi-nomadisch volk van Turkse origine, gaandeweg uitgebreid met andere nomaden- en steppevolkeren en stammen uit Centraal-Azië, met een drang naar plunderingen, overheersing en wraak.

Het Rijk werd geregeerd door de meest wrede heersers die de wereld ooit gekend heeft en deze heersers waren aanhangers van wat men de Babylonische Zwarte Magie noemt. De Khazaren stonden in de hen omringende en de door hen gecontroleerde landen bekend als dieven, moordenaars, struikrovers en voor het aannemen van de identiteit van hen die onderworpen of gedood werden. Dit vormde het gebruikelijke leven in het Rijk der Khazaren naast de doorlopende oorlogen met de opkomende Arabische Kalifaten.

- "The Thirteenth Tribe", Arthur Koestler

De landen in kwestie onder aanvoering van Rusland waren dat spuugzat en gaven het Khanaat rond 750 AD een ultimatum. De Chagan (koning) der Khazaren mocht een keuze maken welke van de drie grote religies hij wenste te adopteren voor zijn volk waarbij een ieder dit verplicht zou aannemen en het ook een vast onderdeel zou worden voor de opvoeding van de kinderen.

De Chagan kon dus kiezen uit de Islam, het Christendom of het Judaïsme. De Chagan koos, welhaast voor de hand liggend, het laatste en beloofde binnen de grenzen te blijven die voor de nieuwe religie bestonden. Het merendeel van de moderne Joden stamt daarmee af van de Khazaren; de zogeheten Asjkenazische Joden (en kunnen derhalve geen aanspraak maken op Palestina aangezien hun oorsprong elders ligt).

- "Facts are Facts", Benjamin Freedman

Ondanks de belofte bleven de Chagan en zijn kring van oligarchen trouw aan de oude Babylonische godsdienst die bekend staat als Zwarte Magie of Secret Satanism (The Black Nobility). Dit geheime satanisme door de "Zwarte Nobelen" hield in dat er bepaalde ceremonies werden uitgevoerd waarbij onder andere kinderen werden geofferd waarbij men deze “leeg liet lopen” om vervolgens het bloed te drinken en het hart op te eten.

De Chagan handhaafde al dit soort occulte ceremonies die waren gebaseerd op de oeroude aanbidding van de god Baäl, iets dat ook bekend is geworden als het aanbidden van de Uil (Moloch). Om de omringende landen in de waan te laten dat de Chagan zich hield aan het gestelde ultimatum werd er een soort satanische hybride religie gecreëerd waarbij de Luciferiaanse Zwarte Magie werd vermengd met het Judaïsme om een religie te worden die bekend is als het Babylonisch Talmoedisme.

Deze godsdienst werd de nieuwe religie van de Khazaren en in feite was er niets veranderd en bleef het Khazarenrijk net zo kwaadaardig als het voor die tijd was geweest. Er veranderde in de praktijk dan ook bitter weinig, want nog steeds werden reizigers beroofd en gedood (de zijderoute) en de Khazaren stonden dan ook bekend als meesters in het vermommen en het aannemen van valse identiteiten. (*)

Dit alles duurde in de regio voort tot ongeveer 1200 AD -niet toevallig rond de tijd van de kruistochten- toen Rusland en de betreffende landen er definitief genoeg van hadden, niet in het minst omdat ook hun kinderen nog steeds door de Khazaren werden ontvoerd om geofferd te worden. Dit was ook de tijd dat de Chagan en zijn kring van aan hem trouwe oligarchen bekend werd onder de naam Khazaarse Maffia (KM).

- "Anti-Semitism and the Babylonian Connection", Des Griffin

(*) iets dat ze tot op de dag van vandaag nog steeds doen; om de ware identiteit en oorsprong voor de buitenwereld te verbergen plaatst de elite bastaardkinderen op posities van financiële, corporatieve en politieke macht en in combinatie met hun in stand gehouden Babylonische verering van de (af)god Baäl en het offeren van kinderen maakt hen dat oppermachtig en vooral gevreesd.
 
 
 
Met dank aan 
 
 
What do you want to do ?
New mail

Reacties
WappiedeBeuckelaer 1 w

Altijd weer verbijsterend hoe al die ouwe meuk de kop weer opsteekt. Je zou denken dat er toch een paar keer flink de bezem door getrokken is, maar dan plopt de narigheid zo maar weer naar boven. Het doet je haast duizelen hoeveel beschouwingen c.q. interpretaties, er naast elkaar kunnen zijn op de feiten van de menselijke geschiedenis.

 
 
Francis Hagen 2 jr

Robin de Ruiter is ook een hele goede schrijver over dit soort problematiek, heb meerdere boeken van heb gelezen hierover o.a. de 13 satanische bloedlijnen trilogie