De Mazda 232

Waar kwam die vandaan en hoe kwam ik er aan?

De Mazda 323.

 

Waar kwam die vandaan en hoe kwam ik er aan?

 

 

Nou mijn Renault 18 die ik met veel plezier bestuurde werd gekust door een Mercedes omdat de bestuurder daarvan vond dat hij verkeer van rechts geen voorrang hoefde te geven omdat hij het gemaakt had. ?

 

 

 

 

 

Ja dit was de reden die hij opgaf tijdens het opmaken van het proces verbaal.?Helaas was de Renault 18 totallos?

 

 

 

 

En ik moest dus op zoek naar een vervanger. Ik had voor mijn werk echt een auto nodig en waar ik woonde hadden we een autosloperij waar ik regelmatig kwam om onderdelen op de kop te tikken.? En deze had een oud Bakkie op LPG staan met notabene een verse APK. Ik er naar toe en het bleek dat de vorige eigenaar dacht dat de koppakking gescheurd was omdat deze auto nogal rookt,t ja en dan breng je een Mazda naar de sloop dacht die.? Nou als de man van de sloperij een auto te koop zette kon je er van uit gaan dat deze auto dus echt wel goed was en als oud autotechnicus had ik heel snel door dat het niet de koppakking was. Nee er zat een hoop roet afzetting in de uitlaat. Het was een grijze Mazda 323 uit 1979. Ik heb toen uit nood dit autootje meegenomen en opgeknapt terwijl ik er mee van A naar B ging ( en weer terug natuurlijk ?)

 

Na ongeveer 40.000 km in een half jaar dacht ik dit is het toch niet. Ik miste de fijne stelen van de 18 en er kwam een R 14. Maar de Mazda rijd tot op vandaag nog steeds ?

 

De originele blog lees je hier.


Victor

56 Blogs posts

Reacties