Voorspellingen 2020

Normaal gesproken ben ik niet van de voorspellingen, ik hecht er weinig tot geen aandacht aan. Ik geloof eigenlijk niet in iets als voorspellingen.

Normaal gesproken ben ik niet van de voorspellingen, ik hecht er weinig tot geen aandacht aan. Ik geloof eigenlijk niet in iets als voorspellingen. Toch verschijnen er soms beelden op je netvlies, nieuwe onbekende gedachtes worden naar binnen gestuurd, je begin te je voelen. Zo zijn er een aantal zaken die maar in je gevoel omhoog blijven borrelen, zelf zie ik het niet als voorspellingen, en ik zou er zeker geen weddenschappen om houden, maar goed, mijn gevoel over 2020:

Het afgelopen jaar was -op zijn zachtst gezegd- ingewikkeld. Er was een groeiend aantal protesten van mensen die het echt niet meer zien zitten. Belangrijke beslissingen zijn steeds maar uitgesteld. Impopulaire maatregelen brachten boeren, burgers en bouwers op de been om actie te voeren.

2020 wordt een jaar vol twijfelmomenten. Er zullen grote onthullingen worden gedaan die de wereld op zijn kop zullen zetten. Dat zal veel emoties losmaken, vooral bij het volk dat zich er totaal niet van bewust is dat er een heel andere werkelijkheid schuilgaat achter de zakelijke meldingen van bijvoorbeeld het journaal. We zullen er onze ogen niet meer voor kunnen sluiten. Veel mensen waar we nu nog tegen op kijken, zullen volgend jaar van hun voetstuk vallen. Over het algemeen een jaar vol grote kansen. We zullen er nog even op moeten wachten maar dat wat we het afgelopen jaar hebben gezaaid, zullen we op grote schaal in het komend jaar kunnen oogsten. Veel mensen zullen voor grote keuzes komen te staan. Er heerst een liefdevolle energie.

Op financieel gebied zal er duidelijkheid komen over de negatieve kanten van in het verleden gedane investeringen. Komend jaar zal blijken dat zaken veel rooskleuriger zijn voorgesteld dan dat ze in werkelijkheid zijn. Er zal een grote verschuiving komen in het financiële evenwicht waar we de afgelopen decennia gewend aan zijn geraakt.

Nederland zal wereldwijd een positie innemen die vooral wordt gekenmerkt door evaluatie, ondersteuning en neutraliteit. Het heeft er alle schijn van dat er in Nederland grote transformaties zullen plaatsvinden. Vooral de gevestigde orde zal hierdoor worden aangetast. De algemene tendens is dat wachten niet langer een optie is; er moeten zaken afgehandeld worden. Ook het Nederlandse koningshuis zal met deze grote transformaties te maken krijgen. Er zullen een aantal belangrijke besluiten moeten worden genomen, die geen ruimte laten voor gevoel.

Bij het Nederlandse volk zullen de emoties opnieuw flink oplaaien. Het is moeilijk te voorspellen wat daar de uitkomst van zal zijn. Veel mensen zullen proberen hun ogen dicht te houden of te sluiten voor de onthullingen waar ze het komende jaar mee worden geconfronteerd, in een poging alles zoveel mogelijk bij het oude te willen houden. Dat zal in de praktijk vrijwel niet mogelijk zijn. Er wordt aangedrongen op samenwerking, vooral bij het volk, om de grote veranderingen het hoofd te kunnen bieden.

Als ik een weerbericht zou mogen geven over de wereldwijde ontwikkelingen (op allerlei niveaus) dan zou ik zeggen: stormachtig met hier en daar een flinke onweersbui. Een jaar vol verwachtingen, zowel bij de machthebbers als bij het volk. Er zullen veel nieuwe plannen moeten worden gemaakt omdat er wereldwijd grote verschuivingen op het machtstoneel zullen komen.

Wat verder belangrijk is: De lessen die je in het verleden hebt geleerd en waardoor je jezelf veel beter hebt leren kennen, zullen in 2020 goed van pas komen. Je krijgt de mogelijkheden om in het nieuwe jaar iets te bereiken met deze lessen, zolang je eerlijk blijft naar jezelf en je omgeving. Kijk niet alleen naar de negativiteit uit je verleden maar vooral ook naar je positieve herinneringen. Op basis daarvan zal je in het nieuwe jaar de juiste keuzes kunnen maken. Schijn kan bedriegen! Let vooral goed op de details want daarin gaat een heel andere wereld schuil. We zijn klaar voor een verandering, een nieuwe start. Naar alle verwachting zal 2020 een keerpunt zijn na alle moeilijke lessen, het vele werk en de onvrijwillige dienstbaarheid.

Een jaar vol liefde, innerlijke rust en vrede, zelfkennis, inzicht en scheppende creativiteit in totale harmonie met het grote geheel. En een schitterende ster, die steeds dichterbij komt...


Marc (Team VriendenPlek)

110 Blogs posts

Reacties
Barbara Postema 2 maanden geleden

Hoi Marc, wat een kloppend verhaal! Ik heb vanuit de numerologie ook een stukje over 2020 geschreven. Waar vooral uit naar voren kwam dat 2020 een chaotisch jaar zou worden. Dat blijkt nu achteraf zeker zo te zijn. Ik zal mijn bevindingen over 2021 tegen die tijd wel online zetten.

 
 
❤️ Zohra ❤️ 1 jaar geleden

Mooi geschreven Marc, heb jij deze voorspelling zelf gemaakt? Ik heb een pendel en mijn pendel heeeft voorspeld dat er in ieder geval géén volgend kabinet Rutte komt, en dat Rico Verhoeve en Badr Hari nog één keer tegenover elkaar komen te staan en dat Badr dan zal winnen ;-)

 
 
Elisabeth van der Ark 1 jaar geleden

Op naar de grote verandering dus.