Update de test voor betaalmethioden is beëindigd

Het testen van de betaalmogelijkheden op socializen is begonnen. De eerste mogelijkheid die we gaan testen is PayPal. Lees in dit artikel hoe of bekijk de video.

Vandaag beginnen we met testen van de verschillende betaal methodes die in ons systeem beschikbaar zijn. De eerste methode die we gaan testen is PayPal.

Hoe werkt het
Op de voorpagina zie je een blok met de titel pro-leden. In dit blok zie je een vierkantje met de tekst 'Zet mij hier neer'. Door op dit blokje te klikken ga je naar de pagina met de pro pakketten.

Onderaan de pagina met pro pakketten staan de gegevens van het zogenaamde PayPal sandbox account. Schrijf deze gegevens op of kopieer ze naar je kladblok.

Heb je de PayPal gegevens opgeschreven? Kies dan nu 1 van de pakketten en klik onder het pakket op 'Upgrade nu' er verschijnt een kleine popup met PayPal waar je op moet klikken. Nu word je doorgeleid naar de betaalpagina van PayPal.

Vul op deze pagina het email adres en wachtwoord dat je eerder hebt opgeslagen in en klik op inloggen. Nu ga je naar de pagina van PayPal waar daadwerkelijk wordt afgerekend. Je hoeft hier niets te veranderen . Het enige wat je nu nog moet doen is op 'Doorgaan' te klikken.

Als alles correct is gegaan word je weer terug geleid naar de site en krijg je de melding dat je het pakket van je keuze is aangeschaft.

Is de tekst hierboven niet helemaal duidelijk bekijk dan de video hieronder

Tot slot
Zoals vermeld gaat het hier om een test. Het kan dus zijn dat je account weer teruggezet wordt naar gratis lid om het opnieuw te proberen als blijkt dat iets niet werkt. Ook gaan we nog een aantal andere betaalopties toevoegen en die moeten ook getest worden. Hier informeren we jullie over als we die gaan toevoegen. Kom je een probleem tegen met betalen meld dit dan in het forum.

Als dank voor jullie hulp met het testen van de diverse betaal mogelijkheden hebben wij besloten alle deelnemers aan de testen aan het einde van de testperiode een gratis pro pakket voor één jaar cadeau te doen.

Happy Testing


Reacties