"AAN DE VADERS EN MOEDERS IN DE KAMER

"AAN ALLE VADERS EN MOEDERS IN DE KAMER

"AAN DE VADERS EN MOEDERS IN DE KAMER
Brief op http://t.me/onwijsoneerlijk
Afgrijselijk toneelstuk. Sinister horrorspel waar een mens geen tranen genoeg voor heeft, duurt omdat de kinderen niet meer terug te vinden zijn.
Dit afgrijselijke toneelstuk, dit sinistere horrorspel waar een mens geen tranen genoeg voor heeft, duurt zo lang omdat deze kinderen gewoon niet meer terug te vinden zijn. Ze zijn vermoedelijk weg. Helemaal weg. Vandaar dat rekken tot in het oneindige.

Michel Mulder:

"AAN DE VADERS EN MOEDERS IN DE KAMER

Geachte kamerleden,

U heeft de wetenschap dat, terwijl u tot in de nachtelijke uren zinloos staat te debatteren, uw kinderen thuis veilig in bed liggen.
U voelt de trots dat uw kinderen misschien inmiddels een eigen leven opgebouwd hebben, misschien zelf gezegend zijn met eigen kinderen, en dat u zich daardoor opa of oma mag noemen.
Dit gegeven zorgt ervoor dat u iedere dag weer de zin en kracht vindt, om te doen wat u doet.

Mede door uw falen, zijn er duizenden ouders, en opa's en oma's die niet in die luxe positie verkeren, en die alle zin en kracht is ontnomen om weer een dag van strijd aan te gaan, strijd voor hun - ook door uw falen - ontvoerde kinderen.

Deze ouders hebben niet de geruststellende 'luxe' om een deur open te doen, om daar hun kind te zien liggen slapen.
Deze opa's en oma's zijn bestolen van hun trots, hun misschien nog spaarzame momenten die zij in het bijzijn van hun kleinkinderen mogen meemaken, en dit alles mede door uw lakse en slaafse houding.

Wij zijn allemaal getuigen geweest van het aftreden van het kabinet Rutte, met daarbij de plechtige belofte dat er recht zou worden gedaan aan de positie van deze zwaar beschadigde ouders, en hun kinderen.
We zijn nu inmiddels 16 maanden verder, en het is duidelijk dat het recht van Rutte enkel bestaat uit nog meer onrecht, dat zich vooral openbaart middels #staatsontvoeringen.

U, geachte kamerleden, bent door Mark Rutte volkomen in uw hemd gezet, want het is voor het Nederlandse volk inmiddels pijnlijk duidelijk dat u slechts figureert als decorstukken in de grote Rutte show, als tandloze tijgers in een verroeste kooi van eens een eervolle show.

Ik heb geen eisen meer aan het adres van Rutte - behalve de 'eis' dat hij z.s.m. vertrekt - want het is mij volkomen duidelijk dat deze man eerloos en empathieloos is, en dat zijn misdadig cv enkel nog in omvang zal toenemen.

Ik heb echter als Nederlander, en daarmee uw wettelijke werkgever, wel een eis aan u allen, en dat is de simpele eis: grow a pair.
U heeft ten overstaan van geheel Nederland een eed afgelegd dat u de plichten die uw ambt u oplegt, getrouw zal vervullen, en bij deze hou ik u als Nederlander aan deze eed.

Het mag voor u allen inmiddels overduidelijk zijn dat het handelen van Rutte cs. gekwalificeert kan worden als crimineel, en dat u als controlerende macht de taak heeft dit een halt toe te roepen.
Niet langer mag er sprake zijn dat Rutte zich kan verschuilen achter juridische mistgordijnen, of de onmogelijkheid der zaken, als u als overheid in staat bent om zo ongeveer de gehele wereld naar ons land te halen, en deze te voorzien van onderdak, uitkering, leefgeld en zelfs werkgelegenheid, dan moet u toch zeker in staat zijn om een kleine 1700 kinderen te vinden in de administratie van de jeugdzorg.

Ik als Nederlander - en nogmaals - als uw werkgever, accepteer geen halfbakken debatten voor de bühne meer, geen gespeelde verontwaardiging en een uiteindelijke rol langs de zijlaan van een machteloze controlerende macht, ik eis dat u nu met voorrang de staatsontvoerde kinderen boven water trekt.

U heeft de macht, en de mogelijkheid om te zeggen: er komt geen één begroting of wetsvoorstel meer door de kamer heen, voordat het lot van alle staatsontvoerde kinderen bekend is.
Het wordt tijd dat u, de controlerende macht, aan Nederland laat zien dat u niet slechts decorstukken bent, dat u niet voor spek en bonen meedraait in dat - inmiddels - criminele circus, maar dat u beseft waarvoor u ooit de politiek ingegaan bent, en daar ook naar eer en geweten naar handelt."


Natriumchloride HCL

17 Blogs posts

Reacties