Build Back Better

Oplossingen voor problemen in Europa

Als men zich echt druk wil maken over tegennatuurlijke problemen, val dan de boeren niet aan, ga niet mee in de klimaatwaanzin of broeikasgassenzwendel, maar begin dan eens over asfalt en beton, die vruchtbare bodem tot een dode oppervlakte converteren waar niks meer groeit of bloeit.

Asfalt komt uit de petrochemische industrie en is een synthetisch afvalproduct van aardolieraffinage. Men smeert die giftige troep overal uit en noemt ze dan straten en ((auto-)snel-)wegen, terwijl ze eigenlijk langgestrekte vuisnisbelten zijn.

Asfalt gaat kort mee, veel korter dan kasseien ( "kinderkopjes" ) en asfalt kost bergen energie om de vruchtbare bodem mee dood te maken. Ooit binnen afzienbare tijd moet die troep weer opgeruimd worden en dat kost wederom bergen energie.

Al die snelwegen moeten zo spoedig mogelijk verdwijnen of (waar ze nog nodig zijn) vervangen door steenwegen. Daarbij moet zo'n beetje alles, wat in de zestiger tot negentiger jaren aan lelijke gebouwen gebouwd is, afgebroken worden en terug tot vruchtbaar akkerland gecultiveerd worden.

Degenen die dat niet zint en door deze grootschalige ontstedelijking dakloos worden, moeten maar emigreren naar woestijnen, alwaar ze hun heilstaat op duurzame wijze kunnen verwezenlijken. Daar is plaats genoeg om hun gedroomde Tristate City en Smart Cities (dat laatste begrip is een ander woord voor concentratiekampen) te bouwen, zonder daarbij gebruik te maken van fossiele brandstoffen natuurlijk, dat spreekt voor zich. Zij zullen geen bezwaar tegen emigratie en repatriëring hebben, aangezien zij de afgelopen decennia hebben laten zien, dat zij groot voorstanders van volksverhuizingen zijn en die tot politiek beleid hebben gemaakt en ook daadwerkelijk in de praktijk hebben omgezet.

Landbouw en veeteelt zijn niet het probleem, verstedelijking en immigratie in Europa zijn dat wel.

De migratiestromen gaan al decennia lang de verkeerde richting op. In plaats van dat hele hordes en volksstammen uit het midden-oosten en Afrika naar Europa trekken, is het noodzakelijk dat tientallen miljoenen inwoners van Europa naar het midden-oosten en noord-Afrika vertrekken, bij voorkeur alle wokies, linksen, globalisten, vluchtelingen, asielzoekers, covid-sekteleden, russofobe Poetin-haters, dhimmies, islamisten en islam-appeasers. Zij kunnen daar heerlijk genieten van hun gutmensch-deugden en de geneugten van de sharia-wetgeving.


0987654321

18 Blogs posts

Reacties
Caroline Bronstring 3 d

Het is een ietwat cynisch betoog? En toch zit ik zelf hier al een aantal jaar over na te denken. De nederlandse kennis van agricultuur is de beste van de hele wereld. Zo klein als we zijn, staan we toch in de top 5 van voedsel producerende landen. Tel daar terra vorming bij op en het zou zo maar kunnen dat de woestijn weer tot bloei gebracht kan worden. Er valt namelijk genoeg water daar, het blijft echter niet liggen. Ikzelf zit te denken dat voor mijn pensioen ikmwellicht een stuk land probeer te kopen daar en dan volbouwen. Genoeg plek!

 
 
0987654321 3 w

Bijkomend voordeel is als men wil stoppen met fossiele brandstoffen dwz. aardoliewinning, dat er dan ook geen asfalt meer gemaakt kan worden. En ook geen pharmaceutica, die tevens aardoliederivaten zijn.