Stikstofbeleid = Racisme

Niet alleen immigratie is een probleem dat omvolking van Nederland veroorzaakt, het racistische stikstofbeleid is dat ook.

Het hele stikstofbeleid is gebaseerd op racistische politiek.

Waarom worden ondernemingen als Tata Steel, Schiphol, Dow Benelux, Chemelot, Shell, RWE, BP en Esso niet aangepakt vanwege hun stikstofuitstoot?

Het antwoord is simpel: het zijn links-globalistische supranationale ondernemingen waar allochtonen werken. En dan is het wokiedokie om elke regel en wet aan de linkse laars te lappen. Daarbij is het 'stikstofprobleem' rein imaginair en virtueel, het fantasietje bestaat alleen in de hoofden van links-globalisten, maar niet in de realiteit. De agrarische sector is de enige industrietak, die de zelf gegenereerd stikstof ook weer consumeert als in een kringloopsysteem. Bovengenoemde industrieën doen dat niet. Het hele stikstofbeleid gaat namelijk niet om stikstof, het beleid heeft een andere grondslag.

Het stikstofbeleid is uitsluitend op blanken gericht en 'mensen van kleur' worden hier in het geheel niet door geraakt. Bij de recente boerenprotesten zijn alleen maar blanken te zien. Dat komt doordat in Nederland 'mensen van kleur' geen boeren zijn. In Nederland zijn alle boeren blank en dus per definitie fout vanwege hun te lichte huidskleur. Die zelfstandige ondernemers moeten bestreden worden, geheel volgens de eugenistische WEF-ideologie.

Het Nederlandse stikstofbeleid lijkt sterk op het Zuid-Afrikaanse "expropriation without compensation"-apartheidsbeleid, dat uitsluitend op de autochtone blanke boeren gericht is. Het gevaarlijkste beroep ter wereld is boer in Zuid-Afrika zijn. Duizenden van hen zijn uitgeroeid in 'landgerelateerd geweld'. De media in het Westen negeren de misdaden omdat de slachtoffers blank zijn en de daders niet. De blanke boeren en hun families worden gemarteld, de vrouwen worden verkracht in het bijzijn van de mannen en ze worden in koelen bloede vermoord.

De beweging om het land van blanke boeren in beslag te nemen, wordt geleid door de neo-communist Julius Malema, die zegt: "Alle blanken zijn criminelen". De Nederlandse PvdA politicus Attje Kuiken wil de Nederlandse boeren ook als groep criminelen aanmerken, echter is daar (nog) geen wettelijke basis voor. Julius Malema wil dat zijn volgers al het land in Zuid-Afrika zullen innemen, zonder enige compensatie voor de rechtmatige eigenaars. Hij vertelde zijn aanhangers dat hij "niet opriep tot het afslachten van blanken - althans voorlopig niet".

Dat is een wegjaagmethode die zelfs voor neo-communist Klaus Schwab en zijn WEF-sekte op dit moment voorlopig nog iets te kras is, want dan zou het zelfs bij de slapende wokies iets te veel gaan opvallen, dus hebben ze de stikstofmethode bedacht om hetzelfde doel van landonteigening te bereiken. Het resultaat is hetzelfde, de autochtone blanke mag geen (groot-)grondbezitter meer zijn, behalve in het uitzonderlijke geval dat deze multi-miljardair én WEF-sektelid is. 

Het land is wetenschappelijk en intensief gecultiveerd, het land is in de loop van vele levens verbeterd, door decennia van hard werken en bergen van investeringen, waardoor het veel meer waard is dan alleen een stukje wild gras of heide, zowel in Zuid-Afrika als in Nederland. Blanke Zuid-Afrikaanse boeren hebben al miljoenen hectaren van de beste landbouwgrond ter wereld verlaten en nu zijn de Nederlandse blanke boeren aan de beurt. De Linksen in het Westen juichen dit institutionele racisme van harte toe.

De ministers Christianne van der wal en Rob Jetten zijn racisten, dat blijkt uit hun oikofobische mentaliteit en eenzijdige politieke wanbeleid dat op blanken gericht is. Zij haten het autochtone, blanke volk. Omvolking heeft de hoogste prioriteit binnen hun politieke partijen, de Nederlandse regering en de Europese Unie. Westerse Linksen geven routinematig blanke mannen de schuld van alle problemen in de wereld. 

Net als dat Zuid-Afrikaanse blanke boeren in Rusland welkom zijn, zo zullen Nederlandse boeren ook hun agrarische ondernemingen daar heen kunnen verhuizen, als zij hun beroep willen voortzetten. De Russische Federatie is in tegenstelling tot het Westen namelijk niet racistisch of oikofobisch, en dat is één van de redenen waarom de Nederlandse regering, het WEF en de EU zo extreem russofobisch zijn.


0987654321

26 Blogs posts

Reacties
Janis Say 3 w

https://vriendenplek.nl/read-blog/604