THE LION's GATE (2)

De ‘turbo energie-boost van het universum’ is er weer!
De LionsGate van 8-8 is er elk jaar opnieuw om je in je kracht te zetten.

De Leeuwenpoortnstamt uit het oude Egypte, het is een hemelse manifestatie waarbij de Zon en Sirius, de helderste ster aan de Hemel, op één lijn staan, waardoor een hoge energie naar de Aarde wordt gestraald. De Zongaat dan in het teken Leeuw staan, vandaar de naam Lion's Gate of Leeuwenpoort.

De Leeuw staat voor gebalanceerde kracht en natuurlijk (zelf)leiderschap. De focus van deze energie is gericht op het centrum van ons hart en de persoonlijke uitdrukking van onszelf.

De beste manier om je op te laden en gebruik te maken van de helende kracht van de Leeuwenpoort energie is door contact te maken met je 'eigen energiecentrum'. Dat kan onder andere door visualisaties of meditaties. Op deze wijze kan je goed aarden en je verbinden met het universum, je afstemmen op de juiste frequentie. 

Wat je hiermee bereikt is dat je levensdoel, je basiskracht én energie in je centrum weer wakker geschud worden en zodra je innerlijke vuur weer is aangewakkerd.....gaat de rest vanzelf.

De eclipsen van de voorgaan periode maken duidelijk dat je een doodlopende weg was ingeslagen, er moet een nieuw begin worden gemaakt. Grote of kleine veranderingen, ga het doen, stap voor stap!

De Leeuwenpoort geeft het begin aan van een bijzondere, krachtige nieuwe fase en is de volgende stap naar nieuwe kansen op groei en verlichting. Laat je meenemen en heel jezelf, elke keer weer!


Reacties