Blog--> Bloggen op Socializen

Bloggen op socializen werkt meer dan uitstekend. Het gaat eenvoudig, je hebt er geen HBO+ opleiding voor nodig. In een goed werkende word-achtige processor kun je prima je verhaal typen met alle voordelen van dien, net als linkjes, afbeeldingen en/of video’s toevoegen.

Bloggen is natuurlijk heel erg leuk, tenminste dat vind ik. Het kan gaan over van alles, je hobby, een nieuwsbericht, of wat dan ook. Diepzinnig of juist luchtig en vol humor. Het kan met woorden of juist zonder woorden. Genieten van de vrijheid van schrijven dus. Zelf blog ik al een tijdje bij de buren (yoors), en ik moet eerlijk bekennen; ik wist niet dat ik het zo leuk vond. Zelf schrijf ik over van alles en nog wat.

Bloggen op socializen werkt meer dan uitstekend. Het gaat eenvoudig, je hebt er geen HBO+ opleiding voor nodig. In een goed werkende word-achtige processor kun je prima je verhaal typen met alle voordelen van dien, net als linkjes, afbeeldingen en/of video’s toevoegen. Als je je verhaal in bijvoorbeeld Word hebt geschreven, kun je niet kopiëren en plakken met de muis, maar gebruik je gewoon de toet combinaties “Ctrl c en  ctrl v”, de opmaak blijft prima behouden, erg fijn dus! Kortom, om een mooie pakkende blog te schrijven zijn alle ingrediënten hier op socializen aanwezig.

Sinds de korte tijd dat Socializen bestaat zijn er al meer dan 170 blogs geplaatst, met de meest uiteenlopende onderwerpen, hoe mooi kan het zijn? Dus wanneer pak jij je toetsenbord op, en schrijf je een blog over jou onderwerp en/of interesse? En het word echt gelezen, je kan zien hoeveel, en er komen reacties. Uit ervaring kan ik je vertellen dat juist dat heel leuk is. Socializen heeft veel minder leden dan de buren, tegenstelling tot de buren, kreeg je hier juist veel views en reacties. Ik zou zeggen, bloggen op socializen? Zeker doen!


Marc (Team VriendenPlek)

142 Blogs posts

Reacties
Zohra 2 jr

JA, bloggen hier is heel erg leuk :D En het wordt goed gelezen :D