Blog--> Angst

De mens moet worden terug geslingerd tot een werkslaaf met boven zijn hoofd de enorme dreiging van een dictatorschap, welke met keiharde hand te keer gaat. Dreigend met geld, voedsel en ziekte gaat hij bruut te keer. Dit alles verpakt in een pakketje wat “ziekte” heet. Een onzichtbare

Met pijn in mijn hart zie ik hoe de wereld zich laat opsluiten door iets wat angst heet. Bij veel, heel veel mensen is de angst de keizer van de geest geworden. Dit is hetgeen waar vele al jaren lang voor waarschuwen, waarschuwen dat er geen vrijheid bestaat, dat democratie slechts een illusie is. Waarschuwen dat de mens niets, maar ook niets te vertellen heeft. We hebben de hiërarchie geaccepteerd, de politiek macht gegeven, en ons zelfvertrouwen te niet laten gaan. Liefdeloos als we vrijwillig geworden zijn, laten we alles van ons afnemen, wat we zogenaamd gekregen zouden hebben. De negatieve heersers van de wereld hebben de marionetten de opdracht gegeven om de angstmachines “full power” te zetten. En uit angst voor hun eigen hachje doen ze dat. Met een ongelofelijke negatieve kracht staan de angstmachines nu te draaien en drijven mensen tot totale wanhoop. De mens moet worden terug geslingerd tot een werkslaaf met boven zijn hoofd de enorme dreiging van een dictatorschap, welke met keiharde hand te keer gaat. Dreigend met geld, voedsel en ziekte gaat hij bruut te keer. Dit alles verpakt in een pakketje wat “ziekte” heet. Een onzichtbare vijand slaat toe. Gebruikmakend van zware manipulatie, onderdrukking en hypnose gaat hij te keer. Dreigend met niet controleerbare cijfers slaat hij de mens om de oren. Dreigend speelt hij de mens uit tegen elkaar. Vooral niet te dicht bij elkaar, u moet bang voor elkaar zijn, het vertrouwen jegens elkaar moet ondermijnend worden. De eerste slachtoffers zijn inmiddels al gevallen. Grote groepen mensen met een laag bewustzijn volgen de opdrachten van het kwaadaardige systeem. Mensen die hun zelfliefde, hun zelfvertrouwen allang hebben weggeven aan de valsigheden zoals “politieke correctheid”, aan het valse “respect” en aan het valse “positivieteit” . Deze mensen zijn als eerste de slachtoffers. Gedwee meegaand in het negatieve systeem van de lachende angst. Langzaam maar zeker zal hun pijnlijke ontwaking zijn straks. Hoewel het de komende tijd nog wel wat donkerde gaat worden op ons mooie planeet, is het een kwestie van tijd dat de gemeenschappelijke liefde weer gaat bloeien, dat we echt negatieve machtmens wegsturen, we niet meer geloven in angst, maar in de verbinding, de oprechtheid en in de liefde. Velen met een lichtziel zullen hun taken met liefde aanvaarden om de blind gemaakte mens op te vangen en het weer leren vertrouwen op zijn zelfliefde en zelfvertrouwen. Zij zullen u laten zien dat u blind en doof bent gemaakt door te geloven in valse voorwendselen, in leugens, list en bedrog, verkocht als waarheid, democratie, vrijheid en respect.

Duidelijk dat de vier genoemde valsigheden helemaal niet echt bestaan. Vrijheid is bijvoorbeeld geen reactie ergens op, al verbeelden we ons dat we vrij zijn omdat we kunnen kiezen. Vrijheid is louter waarnemen, zonder bedoelingen, zonder een beloning te verwachten en zonder straf. Het zal duidelijk zijn de laatste weken dat vrijheid echt niet betstaat. Ben benieuwd hoe we daar 4 en 5 mei mee omgaan als we de vrijheid gaan vieren en belangrijker nog, de mensen die vochten voor onze vrijheid, de gevochten vrijheid welke we nu zo snel en makkelijk van ons laten afpakken.

Zag ergens op het grote web een oproep voorbij komen om woensdag aanstaande om 12 uur een hugtime moment te gaan doen met z’n allen. Een hoe mooi signaal kunnen de kwaden en elkaar geven door daar massaal gehoor aan te geven, laten zien dat we niet angstig zijn voor het kwade en vooral niet voor elkaar.

 


Marc (Team VriendenPlek)

94 Blogs posts

Reacties
❤️ Zohra ❤️ 8 maanden geleden

Top artikel!!!