Blog --> Ander Nieuws

En dat is vanzelfsprekend niet goed en enorm vermoeiend. Nu wil ik met de website ander nieuws proberen een andere weg in te slaan, dit ondanks de website nooit goed van de grond gekomen is, mede door gezondheid redenen. Waarom dan nu een andere weg?

Ander nieuws

 

Ooit ben ik deze website begonnen om het andere nieuws dan wat de gevestigde media te verkondigen. Voor velen is het inmiddels erg duidelijk dat veel niet is wat het lijkt. Het lijkt wel of alles op alles word gezet om de liefde uit de wereld te helpen. Persoonlijk ken ik het  “nieuws” als geen ander. Door mijn opleidingen op diverse vlakken zie je erg veel wat simpelweg niet klopt, leugens zijn, en hoe we tot op het bot kapot worden gemanipuleerd. We worden daardoor op zijn minst in een continue staat van overleven gehouden, angst dus. De angstige mens is een makkelijke prooi voor hun die deze kennis en technieken beheren. Vind het erg belangrijk dat dit soort zaken naar buiten komen,  in de hoop dat mensen het inzicht krijgen dat ze worden gemanipuleerd. De manipulatie/indoctrinatie zorgt namelijk voor één ding; u bent vooral niet u zelf. Maar slechts een aangepaste versie van u zelf. En dat is vanzelfsprekend niet goed en enorm vermoeiend. Nu wil ik met de website ander nieuws proberen een andere weg in te slaan, dit ondanks de website nooit goed van de grond gekomen is, mede door gezondheid redenen. Waarom dan nu een andere weg?

 

Hoewel de wereld in brandt lijkt te zijn (wat figuurlijk ook zo is) is dat meestal niet het geval in uw eigen wereld. Als ik naar mijzelf kijk, woon ik in een mooie liefdevolle wereld en heb ik het ondanks alles goed. Nu heb ik zomaar het idee dat dat voor velen mensen zo is. De meeste mensen zijn goede mensen, daar geloof ik in, en daar blijf ik in geloven. Nu dat zou ik graag met de website ander nieuws willen bereiken, het andere nieuws. Ander nieuws over hoe mooi het leven kan zijn in uw en mijn wereld. Dat er geen ruzie hoeft te zijn met andere mensen in uw en mijn wereld. Dat je blij kan worden van het feit als je (klein)kinderen iets bijzonders hebben gedaan of bereikt. Dat een golf van vreugde over je heen krijgt omdat eindelijk hebt gedaan waar je al jaren van droomt. Dat die buurman/vrouw  eigenlijk best wel meevalt. Dat vrolijk word om dat de bloemen uitbundig staan de dansen in een zonnige zomerwind. Dat je gelukkig bent zoals je bent. Kortom, de andere verhalen uit je eigen wereld. Als we al die mooie verhalen kunnen en mogen delen kunnen we laten zien aan anderen dat de wereld (onze eigen wereld) helemaal niet zo door en door verrot is.

 

Wat denk jij? Durf je mee te doen? Gewoon met z’n allen iets mooi maken, laten zien dat het ook anders kan, ook anders is. Wil je mee doen, stuur mij even een privé berichtje. Nog mooier zou zijn als je wilt meehelpen om iets moois te maken. De website moet nog aangepast en verbouwd worden in een andere, meer mooie lay-out, maar dat is met een paar klikken gebeurd.

 

Nou, wat denken jullie, doen jullie mee?

 

 


Marc (Team VriendenPlek)

110 Blogs posts

Reacties
Peter van Geest (Team VriendenPlek) 7 maanden geleden

Ik doe graag mee @Marc!