Belangrijk!! Vriendschap systeem is volg systeem

We krijgen veel klachten van de leden van socializen met betrekking tot het vriendschap systeem en we hebben besloten om over te stappen naar het volgsysteem.

Momenteel krijgen we veel klachten van de leden met betrekking tot het vriendschap systeem. Dit vinden we heel vervelend en we willen dit graag oplossen.

Om het vriendschap systeem te repareren moeten we de database tafel waar de vriendschappen in zijn opgeslagen gaan wissen. Dit betekend dat iedereen weer opnieuw vrienden met elkaar moet worden. Echter, het is onduidelijk of het probleem met de vriendschapsverzoeken dan is opgelost.

Volgsysteem
Het script heeft ook de mogelijkheid van een volgsysteem dit werkt wat simpeler leden kunnen elkaar dan volgen in plaats van vrienden op de site worden. Ook bij dit systeem heb je de volledige controle over wie jou kan volgen en wie niet. Je kunt dit dan instellen via de volgende link: https://socializen.online/setting/privacy-setting.

Nogmaals we vinden het heel vervelend dat we dit moeten doen maar dit is volgens ons het de beste oplossing voor het probleem met het vriendschap systeem.


Reacties
Kitty Wu 3 jr

Ok zag Denpasar keer volgen en daar op geklikt, some idd toestemming nodig van. What min bereft oké. Bedankt voor her reageren. ?

 
 
Kitty Wu 3 jr

Ben er net en begrijp helemaal niets van deze mededeling. Wellicht handig om dat ook even toe te lichten voor nieuwkomers? Ik heb op de link geklikt maar weet nog steeds niet

 
 
Zohra 3 jr

Oh, wat vervelend dus moet ik iedereen weer opnieuw gaan volgen? En als we elkaar wederzijds volgen, zijn we dan weer 'vrienden'?

 
 
Zohra 3 jr

Oh, wat vervelend dus moet ik iedereen weer opnieuw gaan volgen? En als we elkaar wederzijds volgen, zijn we dan weer 'vrienden'?