Profielpimpen op Vriendenplek: Tover een witte gloed om je modules en nog wat leuke trucjes

Profielpimpen op 'Vriendenplek'. Met deze handige CSS code tover je een witte gloed om de modules op je profielpagina, maak je de sidebar zwart en transparant en voeg je een scrollbox toe aan je profieltekst!

Profielpimpen op Vriendenplek:

Lees ook: Censuur op Facebook, zoek je een beter en leuker alternatief?

Vroeger, op het oude Hyves was er de mogelijkheid om je profiel te pimpen. Aangezien Hyves niet meer  bestaat en jij natuurlijk op zoek bent naar een website waar je weer ouderwets jouw profiel kunt pimpen, biedt Vriendenplek  jou diezelfde  mogelijkheid om jouw  profiel te pimpen! Net als op Hyves kun je jouw profiel hier net zo mooi pimpen als jij dat zelf wilt. Je  kunt het helemaal laten glitteren en schitteren als jij dit wilt en allerlei leuke trucjes toevoegen aan jouw profielpagina om jouw pagina net zo mooi te maken als jij wil!

Ben je nog geen lid van Vriendenplek? Klik dan HIER om meteen lid te worden!

Met het nieuwe thema van Vriendenplek kunnen we weer CSS (wat is CSS?) gebruiken, naast de gebruikelijke profielpimp-mogelijkheid.

CSS is een leuke manier om extra snufjes toe te voegen aan je profielpagina welke met de gebruikelijke profielpimp-methode niet mogelijk is.

Met deze code tover je een witte gloed om de modules op je profielpagina, voeg je een scrollbar toe aan je profielomschrijving (handig voor als je een wat langere profiel tekst hebt) en is de sidebar met daarin het navigatiemenu, op je profielpagina zwart en transparant.

Dit zijn de waardes die ik momenteel op mijn profiel heb ingesteld:

Ik heb de modules ingesteld op een transparantie van 0.9


Instructies:

 

  • Download hier het bestandje
  • Klik op 'Profielinstellingen
  • Ga naar het gedeelte 'Profiel css'
  • Plak hierin de code die je in het bestandje vindt!
  • Sla op
  • Pimp je profiel zodat het mooi bij deze stijl past en geniet van een mooie profielpagina of gebruik dezelfde profiel waardes zoals die in bovenstaande  graphic worden getoond als je het net zoals ik wil hebben
  • Kies zelf een achtergrondje die jij mooi vindt bij deze profielpimp

Kom je er zelf niet uit? Neem dan contact met mij op! Ik kan voor jou tegen een vergoeding een professioneel ogende profiel layout op maat maken!

Ga op mijn profiel kijken hoe dit eruit ziet!

Wil je zelf  experimenteren met andere kleuren, dan kun je het gedeelte 'rgb(0 0 0)' in de code aanpassen door gebruik te maken van deze HTML-kleuren picker!

 

Wordt ook lid van mijn groepjes 'Profielpimpen op Vriendenplek' en  'Vriendenplek Layouts en Profielpimps' om op de hoogte  te blijven van de nieuwste layouts en CSS-tricks voor jouw profielpagina!

Kom je ergens niet uit? Dan kun je op de groep 'Vriendenplek leden helpen elkaar' hulp zoeken!

 

Ook hier bloggen? Lees hier verder!

 

Maak professionele video advertenties met PROMO


Zohra

85 Blogs posts

Reacties