Wegwijs op Vriendenplek

Leuk, je hebt de weg gevonden naar Nederlands leukste sociaal netwerk. Nu wil je natuurlijk weten hoe alles hier werkt. Middels dit artikel helpen wij jou op weg binnen de website!

Welkom op Vriendenplek, Nederlands leukste sociaal netwerk!

 

Om jouw ervaring op de website optimaal te maken wijzen we jou in dit artikel de weg om hier een optimale gebruikers-ervaring op te doen!

 

 

Je profiel pimpen:

Natuurlijk wil jij goed voor de dag komen met een mooi gepimpte profielpagina. Vriendenplek heeft een super makkelijke methode om op heel eenvoudige wijze jouw profiel te pimpen.

Ga via je instellingen naar 'profiel pimpen'. Voor diegenen die kennis hebben van css is er de mogelijkheid om d.m.v. css via 'algemene profielinstellingen', in het vakje 'profiel-css'  extra trucjes toe te voegen aan je profiel-layout!

 

ATTENTIE: Het 'profielpimpen middels de eenvoudige methode is vanwege een technisch probleem (tijdelijk) uitgezet. Op dit moment is het dus alléén mogelijk om je profiel d.m.v. CSS te pimpen!

 

 

Standaard is de sidebar op je profiel-pagina in de 'vriendenplek-kleur' blauw. Middels een handige css-code kun je de sidebar aanpassen in een kleur die jij vindt passen bij jouw persoonlijke profielpimp. In dit artikel leg ik uit hoe dit werkt!

Zoek je leuke mensen om te volgen?

KLIK HIER om naar de ledenlijst te gaan en alvast wat mensen te gaan volgen. Op deze index vindt je tevens de laatste groepen en pagina's.

 

Word ook lid van de onderstaande groepen als je op de hoogte wilt blijven van de laatste nieuwe css-layouts en als je wilt leren om zelf je profiel te pimpen op Vriendenplek:

Start een eigen groep of pagina:

Op Vriendenplek is het mogelijk om een eigen groep of pagina te starten, over een hobby of interesse. Natuurlijk wil jij graag een actieve groep hebben met zoveel mogelijk leden en zoveel mogelijk activiteit!

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je meer leden en bekendheid voor jouw groep  krijgt!

Laat ook jouw vrienden en volgers via jouw andere social media weten dat jij hier een groep of pagina hebt en link er naartoe vanaf jouw website!

 

 

Gratis bloggen op Vriendenplek

Vriendenplek heeft een prachig intern blog systeem. In het blog-gedeelte van de website tref je een overzicht aan van de artikelen die momenteel op de website zijn gepubliceerd. Vriendenplek is dus tevens een serieuze bloggers community waar je gratis jouw artikelen kunt publiceren zonder dat je hiervoor een eigen website hoeft te hebben!

Meer lezen over het publiceren van artikelen en blogs op Vriendenplek? Lees dit artikel

Klik hier om meteen je eerste blogartikel te publiceren!

Nadat je je blog hebt gepubliceeerd kun je de link naar je artikel delen op het Bloggersplatform om meer lezers voor jouw artikelen te krijgen!

 

Punten verdienen met je activiteiten:

Op Vriendenplek verdien je punten met al jouw activiteiten. Deze punten zetten zich om in 'waarde'. Het 'bedrag' dat je hiermee verdient krijg je niet contant uitgekeerd, maar je kunt het 'geld' dat je verdient gebruiken om bepaalde privileges binnen het netwerk te 'kopen'. Je kunt het weggeven aan een ander lid maar als je héél erg actief bent op ons netwerk kun je jouw opgebouwde balans gebruiken om bijvoorbeeld GRATIS te adverteren op onze website. Tevens kun je met je verdiende punten een PRO-account kopen, wat je weer andere privileges geeft.

Adverteren op Vriendenplek is heel goedkoop en hoe actiever je bent op Vriendenplek, hoe meer punten je verdient. Als je dus actief blijft, blijf je punten verdienen en kun je gratis blijven adverteren op Vriendenplek. 

In de graphic hierboven kun je zien hoeveel punten je verdient met je activiteiten binnen Vriendenplek. Hoe meer likes je dus geeft, hoe meer je post en hoe meer je blogt, hoe meer punten je dus verdient.

 

 

Verkoop gratis jouw spullen op onze marktplaats

Op onze interne marktplaats kun je gratis jouw spullen te koop aanbieden. Klik hier om meteen een gratis advertentie te plaatsen!

 

Deel je video's op onze eigen video-website:

Vriendenplek heeft ook een eigen video website waar je jouw video's kunt uploaden en delen.

Op www.deeljevideos.nl kun je een eigen video kanaal beginnen. Het is mogelijk om jouw video's gratis of tegen een kleine betaling aan te bieden. Tevens is het mogelijk om op de site korte artikelen te publiceren die te maken hebben met jouw eigen video-kanaal op www.deeljevideos.nl

Importeer je Youtube video's:

Op deeljevideos kun je met een simpele klik jouw bestaande Youtube video's importeren. Je reclame-inkomsten die je via Youtube krijgt gaan ook via deeljevideos gewoon door!

Lees hier meer over het Nederlandse Youtube-alternatief!

Update: deeljevideos is momenteel nog in opbouw, de informatie-pagina's zijn momenteel (nog) niet up-to-date , Vriendenplek concentreert zich momenteel eerst op het optimaal functioneren van Vriendenplek. De videosite krijgt nog een ander uiterlijk in de nabije toekomst en de informatiepagina's worden nog aangevuld binnenkort!

 

Deel je muziek en podcasts op onze eigen muziek- en podcast-streaming dienst

Er is nog veel meer. Als extra dienst voor onze leden hebben wij nu ook onze eigen muziek streaming dienst. Op onze muziekstreaming dienst kunnen beginnende en bekende artiesten, en podcasters hun eigen muziek en podcasts uploaden. Het werkt dus precies hetzelfde als Spotify. Je kunt jouw muziek en podcasts GRATIS of tegen een betaling aanbieden!

Een extra handige feature is dat je als artiest of podcaster ook blog artikelen op de website kunt schrijven. Dit is een leuke extra mogelijkheid als je jouw fans wilt informeren over je nieuwste muziek of podcasts!

Je kunt jouw streams ook embedden in blogs op jouw eigen blog of website!

Ga nu naar de muziek-streaming dienst!

 

 

 

Vriendenplek verzamelt géén data en al jouw content blijft jouw eigen eigendom!

Vriendenplek doet niet  aan data-harvesting. Al jouw data en content blijft  van jou. Mocht je de site willen  verlaten, dan kun je al  jouw blogs, posts, videos en foto's downloaden om ze ooit ergens anders te gebruiken. Als je jouw profiel hier verwijdert  is ook werkelijk alle  data  weg en Vriendenplek zal niet proberen om jou krampachtig als lid vast te houden. Je bent vrij om te vertrekken wanneer jij dit wilt!

Gezichtsherkenning?:

Op Vriendenplek is, in tegenstelling tot andere platforms géén gezichtsherkenning. Je hoeft dus echt niet bang te zijn dat het Vriendenplek-systeem gezichtsherkenning gebruikt!

Mijn vrienden zijn nog geen  lid van Vriendenplek, wat nu? 

Zoals elke nieuwe website moet ook Vriendenplek  érgens beginnen. Ook de andere, grotere platforms hadden in het begin nauwelijks leden en jouw vrienden waren daar toen ook nog geen lid. Je zou aan jouw vrienden kunnen voorstellen om hier ook lid te worden en hen te vragen ook hun vrienden mee te nemen.

 

Download de Vriendenplek-apps

Op dit moment zul je de VP-apps NIET vinden in de appstore of googleplay. Vriendenplek heeft wel een app die alléén geschikt is voor ANDROID. Deze app kun je HIER vinden!

Help Vriendenplek aan meer leden

Natuurlijk wil Vriendenplek een begrip worden in de wereld en in social media-land. Hierbij heeft Vriendenplek jóuw hulp nodig. Daarom verzoeken wij jouw vriendelijk om het woord te verspreiden en wellicht een van onze flyers te delen op jouw social media, in je blogberichten op je eigen weblog of het gewoon met je vrienden te delen!

Je kunt ons promotiemateriaal vinden op deze pagina!

Reclame maken voor ons en er ook nog geld mee verdienen!

In dit artikel beschrijf ik een methode om reclame voor ons te maken middels een persoonlijke QR-code die je kunt laten scannen door jouw social media volgers, of door hem op je website (met een leuk stukje tekst) te zetten en zo ongemerkt voor elk nieuw lid € 0,10 te verdienen!

Banner:

Je hoeft niet persé bovenstaande methode te gebruiken om reklame te maken voor Vriendenplek. Je kunt simpelweg jouw persoonlijke afilliate-link linken aan bijvoorbeeld onderstaande banner en deze gewoon op jouw website of je afilliate-link delen met jouw vrienden via social media. Als je de banner op je site  plaatst en mensen worden via jouw click lid van Vriendenplek, verdien jij voor elk lid €  0,10 . Dit kan ongemerkt lekker oplopen!

Je kunt jouw afilliate-link HIER vinden. (pagina is alleen zichtbaar als je hier LID BENT)

 

 

Heb je verder nog vragen of opmerkingen over de site of wil je een bugmelding doen? Dan kun je jouw vragen stellen op het forum.

 

Wij wensen jouw veel plezier toe op Vriendenplek! We hopen dan ook dat jij massaal jouw vrienden en contacten zult uitnodigen op onze website!


❤️ Zohra ❤️

67 Blogs posts

Reacties
karen Snikkers 9 w

Het begint al goed, ik kan mijn foto's niet oploaden. Waar zou dat aan liggen?

 
 
Dieter Vanderplancke 9 w

Super @zohra voor de fijne uitleg! Ik ga even het platform ontdekken. 😉

 
 
Cellie Windsant 14 w

Bedankt @zohra voor jouw uitleg. Kan je ook leden of pagina's taggen met @ ? Een ding is jammer, dat je geen blogs kunt liken.

 
 
Ralph van der Honing 35 w

echt een mooie uitleg dank je wel

 
 
Rosalia Franken 38 w

Dankjewel voor jouw rondleiding Zohra.

 
 
Marc (Team VriendenPlek) 40 w

Grote oprechte complimenten over goed in elkaar gezette stuk!!