Wegwijs op Vriendenplek

Reacties · 3933 Bekeken

Leuk, je hebt de weg gevonden naar Nederlands leukste sociaal netwerk. Nu wil je natuurlijk weten hoe alles hier werkt. Middels dit artikel helpen wij jou op weg binnen de website!

LAATSTE UPDATE: 07-08-2022

Welkom op Vriendenplek, Nederlands leukste sociaal netwerk!

 

Om jouw ervaring op de website optimaal te maken wijzen we jou in dit artikel de weg om hier een optimale gebruikers-ervaring op te doen!

 

 

(Een eigen profielpimp op maat? Klik hier )

 

Je profiel pimpen:

Natuurlijk wil jij goed voor de dag komen met een mooi gepimpte profielpagina. Vriendenplek biedt jou de mogelijkheid om dmv 'CSS' je profiel geheel naar eigen smaak te pimpen.

  1. Lees hier hoe je een Vriendenplek profiel pimp installeert op je pagina! Tevens vindt je op deze website kant- en klare profiel pimps voor Vriendenplek

 

OPROEP:

Vriendenplek is op zoek naar Vrijwilligers!

 

We zijn op zoek naar :

  • Moderators
  • Programmeurs met verstand van PHP, CSS en een goede algemene programmeerkennis, die nieuwe zaken voor de site mogelijk maken. Uiteraard op vrijwillige basis, daar Vriendenplek géén winstoogmerk heeft en dus (nog) geen salarissen kan betalen.
  • Vrijwilligers die nieuwe leden behulpzaam zijn en hen hier de weg wijzen.

 

Kun jij goed programmeren of op een andere wijze iets betekenen voor Vriendenplek? Neem dan contact op met Rudy Deelen

Zoek je leuke mensen om te volgen?

KLIK HIER om naar de ledenlijst te gaan en alvast wat mensen te gaan volgen (Op deze index vindt je tevens de laatste groepen en pagina's.) Of like DEZE pagina en dump hier de link naar je profiel en jouw pagina's op Vriendenplek. 

Word ook lid van de onderstaande groepen als je op de hoogte wilt blijven van de laatste nieuwe css-layouts en als je wilt leren om zelf je profiel te pimpen op Vriendenplek:

Zoek je een kant en klare profielpimp voor jouw Vriendenplek-profielpagina? Klik hier!

Start een eigen groep of pagina:

Op Vriendenplek is het mogelijk om een eigen groep of pagina te starten, over een hobby of interesse. Natuurlijk wil jij graag een actieve groep hebben met zoveel mogelijk leden en zoveel mogelijk activiteit!

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je meer leden en bekendheid voor jouw groep  krijgt!

Laat ook jouw vrienden en volgers via jouw andere social media weten dat jij hier een groep of pagina hebt en link er naartoe vanaf jouw website!

Handige links

 

 

Enkele leuke pagina's en groepen om te volgen:

Hier vindt je een totaal overzicht van alle groepen op Vriendenplek

Facebook video's delen op Vriendenplek:

Als je facebook video's wilt delen op Vriendenplek lees dan even deze tip van Zohra

 

 

Gratis bloggen op Vriendenplek

Vriendenplek heeft een prachtig intern blog systeem. In het blog-gedeelte van de website tref je een overzicht aan van de artikelen die momenteel op de website zijn gepubliceerd. Vriendenplek is dus tevens een serieuze bloggers community waar je gratis jouw artikelen kunt publiceren zonder dat je hiervoor een eigen website hoeft te hebben!

Meer lezen over het publiceren van artikelen en blogs op Vriendenplek? Lees dit artikel

Klik hier om meteen je eerste blogartikel te publiceren!

Nadat je je blog hebt gepubliceeerd kun je de link naar je artikel delen op het Bloggersplatform om meer lezers voor jouw artikelen te krijgen!

 

Punten verdienen met je activiteiten:

Op Vriendenplek verdien je punten met al jouw activiteiten. Deze punten zetten zich om in 'waarde'. Het 'bedrag' dat je hiermee verdient krijg je niet contant uitgekeerd, maar je kunt het 'geld' dat je verdient gebruiken om bepaalde privileges binnen het netwerk te 'kopen'. Je kunt het weggeven aan een ander lid maar als je héél erg actief bent op ons netwerk kun je jouw opgebouwde balans gebruiken om bijvoorbeeld GRATIS te adverteren op onze website. Tevens kun je met je verdiende punten een PRO-account kopen, wat je weer andere privileges geeft.

Adverteren op Vriendenplek is heel goedkoop en hoe actiever je bent op Vriendenplek, hoe meer punten je verdient. Als je dus actief blijft, blijf je punten verdienen en kun je gratis blijven adverteren op Vriendenplek. 

In de graphic hierboven kun je zien hoeveel punten je verdient met je activiteiten binnen Vriendenplek. Hoe meer likes je dus geeft, hoe meer je post en hoe meer je blogt, hoe meer punten je dus verdient.

 

 

Verkoop gratis jouw spullen op onze marktplaats

Op onze interne marktplaats kun je gratis jouw spullen te koop aanbieden. Klik hier om meteen een gratis advertentie te plaatsen!

 

Deel je video's op onze eigen video-website:

Vriendenplek heeft ook een eigen video website waar je jouw video's kunt uploaden en delen.

Op www.deeljevideos.nl kun je een eigen video kanaal beginnen. Het is mogelijk om jouw video's gratis of tegen een kleine betaling aan te bieden. Tevens is het mogelijk om op de site korte artikelen te publiceren die te maken hebben met jouw eigen video-kanaal op www.deeljevideos.nl

Importeer je Youtube video's:

Op deeljevideos kun je met een simpele klik jouw bestaande Youtube video's importeren. Je reclame-inkomsten die je via Youtube krijgt gaan ook via deeljevideos gewoon door!

Lees hier meer over het Nederlandse Youtube-alternatief!

Update: deeljevideos is momenteel nog in opbouw, de informatie-pagina's zijn momenteel (nog) niet up-to-date , Vriendenplek concentreert zich momenteel eerst op het optimaal functioneren van Vriendenplek. De videosite krijgt nog een ander uiterlijk in de nabije toekomst en de informatiepagina's worden nog aangevuld binnenkort!

 

Deel je muziek en podcasts op onze eigen muziek- en podcast-streaming dienst

Er is nog veel meer. Als extra dienst voor onze leden hebben wij nu ook onze eigen muziek streaming dienst. Op onze muziekstreaming dienst kunnen beginnende en bekende artiesten, en podcasters hun eigen muziek en podcasts uploaden. Het werkt dus precies hetzelfde als Spotify. Je kunt jouw muziek en podcasts GRATIS of tegen een betaling aanbieden!

Een extra handige feature is dat je als artiest of podcaster ook blog artikelen op de website kunt schrijven. Dit is een leuke extra mogelijkheid als je jouw fans wilt informeren over je nieuwste muziek of podcasts!

Je kunt jouw streams ook embedden in blogs op jouw eigen blog of website!

Ga nu naar de muziek-streaming dienst!

 

Neem deel aan het Vriendenplek affilliate / partner programma en verdien geld met de ledenwerving voor Vriendenplek!

 

Vriendenplek partner / affiliate programma

 

Vriendenplek heeft een eigen affiliate-programma, waarmee je geld kunt verdienen als je leden werft voor Vriendenplek. In dit artikel 'Zet je vriendenplek affiliate-link om naar een QR-code' beschrijf ik een methode waarmee je d.m.v. een eenvoudige QR-code leden kunt werven voor Vriendenplek en zo ongemerkt een leuk centje kunt bijverdienen!

 

Vriendenplek verzamelt géén data en al jouw content blijft jouw eigen eigendom!

Vriendenplek doet niet  aan data-harvesting. Al jouw data en content blijft  van jou. Mocht je de site willen  verlaten, dan kun je al  jouw blogs, posts, videos en foto's downloaden om ze ooit ergens anders te gebruiken. Als je jouw profiel hier verwijdert  is ook werkelijk alle  data  weg en Vriendenplek zal niet proberen om jou krampachtig als lid vast te houden. Je bent vrij om te vertrekken wanneer jij dit wilt!

 

 

Gezichtsherkenning?:

Op Vriendenplek is, in tegenstelling tot andere platforms géén gezichtsherkenning. Je hoeft dus echt niet bang te zijn dat het Vriendenplek-systeem gezichtsherkenning gebruikt!

Mijn vrienden zijn nog geen  lid van Vriendenplek, wat nu? 

Zoals elke nieuwe website moet ook Vriendenplek  érgens beginnen. Ook de andere, grotere platforms hadden in het begin nauwelijks leden en jouw vrienden waren daar toen ook nog geen lid. Je zou aan jouw vrienden kunnen voorstellen om hier ook lid te worden en hen te vragen ook hun vrienden mee te nemen.

 

 

Download de Vriendenplek-apps

Op dit moment zul je de VP-apps NIET vinden in de appstore of googleplay. Vriendenplek heeft wel een app die alléén geschikt is voor ANDROID. Deze app kun je HIER vinden!

Help Vriendenplek aan meer leden

Natuurlijk wil Vriendenplek een begrip worden in de wereld en in social media-land. Hierbij heeft Vriendenplek jóuw hulp nodig. Daarom verzoeken wij jouw vriendelijk om het woord te verspreiden en wellicht een van onze flyers te delen op jouw social media, in je blogberichten op je eigen weblog of het gewoon met je vrienden te delen!

Je kunt ons promotiemateriaal vinden op deze pagina!

Banner:

Je hoeft niet persé bovenstaande methode te gebruiken om reklame te maken voor Vriendenplek. Je kunt simpelweg jouw persoonlijke afilliate-link linken aan bijvoorbeeld onderstaande banner en deze gewoon op jouw website of je afilliate-link delen met jouw vrienden via social media. Als je de banner op je site  plaatst en mensen worden via jouw click lid van Vriendenplek, verdien jij voor elk lid €  0,10 . Dit kan ongemerkt lekker oplopen!

Je kunt jouw afilliate-link HIER vinden. (pagina is alleen zichtbaar als je hier LID BENT)

 

 

Heb je verder nog vragen of opmerkingen over de site of wil je een bugmelding doen? Dan kun je jouw vragen stellen op het forum.

 

 

Vrijwilliger worden voor Vriendenplek?

Vriendenplek heeft jou nodig!

Omdat het platform steeds groter wordt en steeds meer leden krijgt zijn er ook steeds nieuwe mensen nodig die op vrijwillige basis kunnen of willen meewerken aan de site.

  • Moderators
  • ERVAREN programmeurs met kennis van PHP / MYSQL, CSS en webdesign in het algemeen
  • Creatieve denkers die leuke, nieuwe mogelijkheden kunnen bedenken voor het platform
  • Iemand die een eenvoudige methode kan verzinnen om de profielen te kunnen pimpen zónder CSS (zoals vroeger op Hyves)
  • Ervaren bloggers die interessante artikelen kunnen schrijven voor Vriendenplek
  • Mensen met verstand van marketing om Vriendenplek grootscheeps op de kaart te zetten

Omdat het platform op het moment geen winst maakt heeft Vriendenplek dus alleen ruimte voor mensen die hart voor de zaak hebben en van zichzelf vinden dat zij een positieve vrijwillige bijdrage kunnen leveren aan de website!

Lees meer over vrijwilliger worden voor Vriendenplek in dit artikel!

Wij wensen jouw veel plezier toe op Vriendenplek! We hopen dan ook dat jij massaal jouw vrienden en contacten zult uitnodigen op onze website!

Wil je meer van dit soort tips op je tijdlijn ontvangen? Wordt dan lid van de groep 'Vriendenplek-tips'

 

Je bevindt je nu op Nederlands enige censuurvrije social media alternatief: VRIENDENPLEK!

Alléén op Vriendenplek kun je je vrij uitdrukken zonder dat de factcheckers van Facebook en Twitter je op de hielen zitten en zonder dat je wordt gecensureerd als je jouw onderzoeken wilt delen.

We vinden het belangrijk dat veel mensen kennis krijgen van het bestaan van Vriendenplek en zouden het zeer op prijis stellen als je onderstaande QR-code zou delen op jouw social media. Als men deze code inscant komt men terecht op DIT artikel dat uitlegt wat het belang is van Vriendenplek en waarom we zoveel mogelijk mensen proberen te bereiken.

Sla onderstaande QR-code op op je telefoon of tablet en laat mensen de QR-code terplekke inscannen zodat zij meteen op het artikel terechtkomen!

Lees hier meer over Vriendenplek - 

Alvast hartelijk dank voor het delen :-)

 

 

Reacties
karen Snikkers 1 y

Het begint al goed, ik kan mijn foto's niet oploaden. Waar zou dat aan liggen?

 
 
Dieter Vanderplancke 1 y

Super @zohra voor de fijne uitleg! Ik ga even het platform ontdekken. 😉

 
 
Cellie Windsant 2 jr

Bedankt @zohra voor jouw uitleg. Kan je ook leden of pagina's taggen met @ ? Een ding is jammer, dat je geen blogs kunt liken.

 
 
Ralph van der Honing 2 jr

echt een mooie uitleg dank je wel

 
 
Rosalia Franken 2 jr

Dankjewel voor jouw rondleiding Zohra.

 
 
Het Andere Nieuws MarcB 2 jr

Grote oprechte complimenten over goed in elkaar gezette stuk!!