Het Mister Smith Effect of Mister Smith Syndroom

Wanneer je iemand aanvalt zonder reden anders dan het niet met hen eens te zijn, dat wil zeggen, jij je op één of andere manier bedreigd voelt door wat er gezegd wordt, dan zou je maar zo een 'agent' kunnen zijn, of je dat nu beseft of niet.

In de film The Matrix heeft Mr. Smith het vermogen om elk willekeurig lichaam op elk moment binnen te treden en over te nemen. Dat gebeurt wanneer de matrix wordt bedreigd, door Neo of anderen.

Dit scenario is een weerspiegeling van de wereld waarin we leven.

Bijvoorbeeld: je bent in gesprek met een vriend(in), een kennis, een collega, een familielid enz. en alles is okee totdat je iets zegt over zaken als 911, een corrupte regering, vaccinaties die niet veilig of effectief zijn, MH17, klimaatveranderingkolder en CO2onzin, vrijheden die meer en meer verdwijnen etc., dan gebeurt er regelmatig iets opmerkelijks ... Mr. Smith duikt op en vervangt de persoon waarmee je in gesprek bent, om je aan te vallen, omdat waarheden de matrix bedreigen.

.

De matrix is bij de meeste mensen in hun jeugd reeds ingeprogrammeerd en vervolgens door de politiek en de media in stand gehouden. Door deze Mr. Smith programmering zijn mensen verworden tot bewakers van de matrix, beschermers van de code, politie van de mind-controle, handhavers van de hersenspoeling die ons valse concept van de realiteit in stand houden en als superlijm bij elkaar houdt.

Onze 'opvoeders' programmeren de meesten van ons om zo te zijn, om iedereen aan te vallen, op elk moment, wanneer iemand in de matrix een waarheid durft uit te spreken en daarmee de code van de slavencontrole verstoort. Deze Mr. Smith-achtige burgers lijken te 'wachten' op die mensen die tégen de controlematrix spreken; die mensen die de punten met elkaar verbinden; die mensen die de patronen in de slavencode doorzien en kenbaar maken ... en dan vallen de lege en zelfzuchtige zielen aan, zoals ze zijn getraind te doen, als Pavlovische honden.

.

Wanneer Mr. en Mrs. Smith -'agents'- om jou heen verschijnen wanneer je waarheid spreekt en jou aanvallen -zodat je anderen niet wakker maakt- wees niet bevreesd, elke waarheid gedacht, elke waarheid geschreven, elke waarheid gesproken, is een signaal naar en in de matrix en maakt dat de matrix meer en meer afbrokkelt.

Dat wat de matrix het meeste vreest is waarheid, vandaar Mr. en Mrs. Smith om het te onderdrukken.
Waarheid is namelijk één van de krachtigste wapens denkbaar in het universum; waarheid, gezien de aard ervan, behoeft namelijk geen ondersteuning van één of ander systeem. Waarheid is sterk en krachtig genoeg om op zichzelf te kunnen staan. Waarheid is wat het is; onveranderbaar. Waarheid is derhalve onoverwinnelijk en zal uiteindelijk zegevieren, altijd.

.

Dus, wanneer jij iemand 'aanvalt' zonder reden anders dan het niet met hen eens te zijn, dat wil zeggen, jij je op één of andere manier bedreigd voelt door wat er gezegd wordt, dan zou je maar zo een 'agent' kunnen zijn (geworden), of je dat nu beseft of niet.


- https://vriendenplek.nl/FeitofFictie 


Janis Say

125 Blogs posts

Reacties
patrick bosch 36 w

ik voel me wel een agent thanks for the post

 
 
patrick bosch 36 w

mr anderson haha