Glutenvrij eten is ongezond

Glutenvrij eten is echt niet voor iedereen aan te raden, het kan zelfs ongezond zijn!

 

Om eerlijk te zijn wordt ik persoonlijk een beetje moe van die 'gluten-vrije' trend van tegenwoordig. Overal, waar je ook maar kijkt zie je GLUTENVRIJE recepten. Tegenwoordig is het net alsof iedereen denkt dat gluten ONGEZONDzijn! Terwijl het tegendeel waar is. En DiT artikel bewijst dit maar eens te meer.

Laat je niet gek maken en meeslepen door de gluten-vrije trend die momenteel heerst. Gluten zijn alléén ongezond als je lijdt een Coeliakie , oftewel 'Gluten-intolerantie'!

Veel 'foodies' en health-freaks zweren bij het mijden van gluten omdat dit ongezond zou zijn. Het consumeren van gluten zou lijden tot darmklachten en allerlei ongemakken. Gezonde mensen hebben juist gluten nodig., omdat je anders te weinig vezels binnen krijgt.

Alleen als je coeliakie hebt kun je het beste gluten vermijden, maar voor elk gezond mens is een gluten-vrij dieet klinkklare onzin. Net als alle andere 'superfoods', waardoor je 'kerngezond' zou worden en misschien wel 180 jaar oud. Zeg nu zelf: 'Wie wil er 180 jaar oud worden' Ik niet hoor!!!

Ik smeer morgen ochtend wederom een heerlijk stokbrood uit de oven VOL met gluten... en ik eet gewoon lekker alle 'ongezonde' dingen, je moet tenslotte érgens aan dood gaan toch?


❤️ Zohra ❤️

67 Blogs posts

Reacties