Genocide Mark en Hugo, pure genocide!

het toebrengen van ernstig lichamelijk of geestelijk letsel aan leden van de groep

De afgelopen dagen kwam ik in discussie met mensen over gebruik van het woord “genocide”. Ik persoonlijk vind het huidige beleid van de overheid steeds meer lijken op een genocide op de bevolking. Vanzelfsprekend en begrijpelijk was mijn discussiepartner het niet met mij eens. De overheid is haar bevolking juist aan het helpen en beschermen tegen een gevaarlijk virus. Nu denk ik daar heel anders over, dat zal duidelijk zijn. Als je kijkt naar de maatregelen en erger nog, de gevolgen daarvan, kun je van helpen en beschermen niet spreken. Een ieder weet of kan weten dat een virus niet verdwijnt door onszelf massaal op te sluiten. Het virus besluit dan niet naar het volgende land te gaan of zo. Dat dat feitelijk is, weten we omdat al jaren het bekende influenzavirus opduikt. En hoeveel vaccinaties we ook inspuiten, elk jaar komt deze griep weer gezellig terug. De vaccinaties lopen altijd achter de feiten aan. Je kunt pas een antivirus maken als het virus zich bekend heeft gemaakt. Niks nieuws, en heel normaal, vraag maar aan een willekeurige ICT beveiliger. Maar waarom dan “genocide”? Ik neem u mee naar wiki: ( https://nl.wikipedia.org/wiki/Genocide

een van de volgende handelingen, gepleegd met de bedoeling om een nationale, etnische, godsdienstige groep, dan wel een groep, behorende tot een bepaald ras, geheel of gedeeltelijk als zodanig te vernietigen door 'het doden van leden van de groep; het toebrengen van ernstig lichamelijk of geestelijk letsel aan leden van de groep; het opzettelijk aan de groep opleggen van levensvoorwaarden die gericht zijn op haar gehele of gedeeltelijke lichamelijke vernietiging; het nemen van maatregelen, bedoeld om geboorten binnen de groep te voorkomen en het gewelddadig overbrengen van kinderen van de groep naar een andere groep”.

U ziet het! Met name deze zin is veelzeggend, “het toebrengen van ernstig lichamelijk of geestelijk letsel aan leden van de groep” en deze zin: “de groep opleggen van levensvoorwaarden die gericht zijn op haar gehele of gedeeltelijke lichamelijke vernietiging”. Het lichamelijk letsel toebrengen zal nog wel mee vallen, hoewel er genoeg mensen medisch niet geholpen worden omdat “corona” voor gaat, en ten gevolge hiervan overlijden. Het is er dus wel! Maar wat dacht u van het geestelijk letsel? Die is enorm natuurlijk. Dagelijks worden mensen gebombardeerd met een overdreven hoeveel angst. De geestelijke en emotionele problemen nemen hand over hand toe. We kunnen dat dagelijks lezen en zien, en wellicht merkt u zelf ook dat het leven bijna nog alleen maar bestaat uit “corona”. Dan spreek ik nog niet over de tegenstellingen, de polarisatie in de maatschappij, mede georganiseerd door de overheid, u gelooft ons, doet wat wij zeggen, anders bent u een complotdenker! Vanzelfsprekend is dit totaal leeg en inhoudsloos. Het laat slecht de fascistische kant zien van deze overheid. U wordt geacht niet zelf meer te denken, maar slechts te luisteren. We spreken dan dus over de geestelijke vernietiging. Al deze elementen staan beschreven en vormen gezamenlijk een genocide, en dat is precies wat onze overheid doet! Blijft één vraag over: hoe lang nog?

 

Delen mag, graag met de vermeding VriendenPlek.nl 


Marc (Team VriendenPlek)

136 Blogs posts

Reacties