Hoe Vleermuizeritis De Vampiers Van Deze Wereld Vrij Spel Geeft

Het is niet zo dat Corona en 'Covid-19'/Sars-CoV-2 niet zouden bestaan, het gaat erom dat in deze het begrip 'virus' de misvatting is; een waarde wordt toegedicht die het niet heeft.

 
'Corona' is een generale term voor een griepfamilie van 30 stammen waarvan er 7 besmettelijk voor mensen zijn w.o. SARS-CoV (2003), HCoV-NL63 (2004), MERS-CoV (2012/2014) en SARS-CoV-2 (2019).
 
'CoV' betekent COronaVirus en verwijst dus naar de coronagroep, meer niet. Hetzelfde geldt voor 'Covid-19' want 'covid' betekent COronaVIrusDisease, wederom een generale term die slechts naar de coronagroep verwijst en '19' is simpelweg de verwijzing naar het jaar 2019, het jaar dat het vermeende 'nieuwe' virus de kop opstak.
 
Dat 'Covid-19' ook SARS-CoV-2 (nCoV) wordt genoemd is omdat het vrijwel identiek is aan SARS-CoV uit 2002/03 (het verschil is moleculair en betreft slechtst 4 strengen).
 
Griep nestelt zich voornamelijk in de bronchiën. Wat SARS-CoV; 'Covid-19', zo vervelend maakt is dat het zich diep nestelt wat het tot een 'zware' griep maakt en 't enige tijd behoeft het beestje de nek om te draaien, gelijk elke 'heftige' griep.
 
Het is dus niet verwonderlijk dat het bestaan van het vermeende virus niet is aangetoond conform de methodologie die er voor ontwikkeld is, "Koch's Postulaten":
 
- De ziektekiem; het 'virus', moet in ongewoon grote hoeveelheden in de patiënt worden aangetroffen maar niet in gezonde organismen; flora/fauna, in deze de hominide, de mens.
- De ziektekiem; het 'virus', moet kunnen worden geïsoleerd en verder gekweekt.
- Een 'proefdier' dat met de gekweekte kiem 'geïnjecteerd'/'besmet' wordt moet dezelfde ziekte krijgen.
- De ziektekiem; het 'virus', moet uit het 'proefdier' geïsoleerd kunnen worden en moet gelijk zijn aan de originele ziektekiem in het lichaam van de patiënt; 'patient zero'.
 
Uit: 'Covid-1984 : De Corona Wereldorde'

Janis Say

38 Blogs posts

Reacties