Van onze kinderen blijf je af!

Wat gebeurt er met onze kinderen!!!!

Wat gebeurt er met onze kinderen!!!!

en waarom werken mensen die het beste voor zouden moeten hebben met onze kinderen mee aan het vernielen van al die jonge leventjes. Al bijna een jaar worden zij geteisterd door collectieve angst voor een virus, bizarre maatregelen, asociale manieren van omgaan met elkaar, angstige volwassenen tot aan het hysterische toe, beperking van bewegingsvrijheid, mondkapjes terreur, en ga zo maar door.  Ik vraag mij af of al die ouders meesters en juffrouwen, überhaupt door hebben waar zij mee bezig zijn, en wat zij hun kinderen aandoen? Ik denk het niet, want ze hebben niet eens door waar ze zelf mee bezig zijn. 

 

Als je een jaar geleden jezelf de vragen had gesteld: sta ik toe dat mijn kinderen de normale omgang met andere kinderen wordt ontzegt?  Sta ik toe dat mijn kinderen voortdurend in angst gehouden en gestraft  worden als zij zich normaal en sociaal gedragen ten opzichte van hun omgeving? Sta ik toe dat mijn kind met een mondkapje op school moet lopen? Sta ik toe dat de belangrijkste jaren van hun leven in het teken staan van collectieve idioterie? Sta ik toe dat mijn kinderen een schuldgevoel aangepraat wordt omdat ze gewoon kind willen zijn en dat niet mogen? Zeg maar eerlijk, je had jezelf voor gek verklaard. En nu doe je het, je doet gewoon mee. Zonder na te denken volg je de massa in hun psychose. De massa die betoverd wordt door illusionisten op tv, waar alles van geslikt wordt als zoete koek. Als het nou alleen jezelf was die je daarmee het leven zuur maakt dan was het nog wat anders geweest, maar kinderen? Waar ben je in godsnaam mee bezig?

 

Nog een keer, de officiële cijfers, haal eerst dat bord voor je kop weg. Het mediane sterftecijfer van wat ze Covid-19 noemen is: 0,23% boven de 70 jaar, en 0,05% onder de 70 jaar. Jij bent meester of juffrouw op een basis- of middelbare school, hoe oud ben jij? Ben jij boven de 70? Ik dacht het niet, dus die 0, 23% gaat voor jou al niet op. Dan komen we dus bij dat andere getal 0,05%. De kans dat jij als volwassene dood gaat aan dit virus is 0,05%. De kans dat je er ernstig ziek van wordt is net zo nihil en de kans dat je slechts wat lichte klachten krijgt is het grootst. Als de kans 99,95% is dat je blijft leven, waar maak je je in godsnaam toch druk over! Is dat voor jou genoeg reden om de kinderen die jij klaar moet stomen voor een mooie toekomst een collectief trauma voor het leven te bezorgen en hen een deel van hun jeugd af te pakken? Hoe lang ga jij daar nog in mee, hoe ver ga jij daar nog in mee? 

 

In de media wordt inmiddels gesproken over het testen op scholen. Dit is niet alleen een brug te ver, dit gaat alle grenzen over die je over kan gaan als samenleving. Kinderen die op geen enkele manier gevaar lopen of last krijgen van het virus behandelen alsof ze levensgevaarlijke wandelende onheilsverspreiders zijn. Wie dit steunt is een ontiegelijke idioot en al helemaal als jij zelf ouder bent. Je kinderen die al bijna een jaar het recht op een normaal leven wordt afgenomen die ga je laten mishandelen door ze een stok in de neus te laten steken dagelijks? Of wekelijks? Ben je wel goed bij je hoofd dat je zoiets toelaat? Waar je moreel besef gebleven. Wat doe je je kinderen aan, wat doe jij als leraar of lerares de kinderen aan? 

 

Het zonder toestemming onder dwang binnendringen met een voorwerp in het lichaam van een ander mens heet verkrachting. Van geestelijke mishandeling is al heel lang sprake omdat kinderen voortdurend worden  behandeld alsof ze ziek en gevaarlijk zijn. Dat doe je al door ze mondkapjes te laten dragen en ze afstand te laten houden. Lichamelijke mishandeling komt daarbij als je ze verplicht om zich te laten testen op voorwaarde om naar school te kunnen. Je bent hartstikke ziek in je hoofd als je dit niet inziet. Geen enkel argument legitimeert het wat onze kinderen straks wordt aangedaan, en zij zullen dit de rest van hun leven met zich mee dragen. Dat allemaal omdat een hele massa egoïstische mensen bang is dat ze een ziekte krijgen waar bijna iedereen vooral alleen mild klachten van krijgt. Het is verschrikkelijk walgelijk en onmenselijk.

 

Je blijft met je poten van mijn kinderen af. En ik spreek voor heel erg veel ouders als ik dat zeg: je blijft met je poten van onze kinderen af. Ga lekker angstig in je huisje zitten, bestel alles online en kap met leven, zet radio en tv aan en ga voor mijn part bibberend onder de tafel zitten tijdens de dagelijkse bekendmaking van de positieve PCR uitslagen. Maar genoeg is genoeg. Onze kinderen hebben nu genoeg meegemaakt van deze gecreëerde dystopische nachtmerrie, en die laatste stappen gaan niet gezet worden. Als jij dat toelaat en toestaat, dan ben je kindermishandelaar. Dan zet ik je op gelijke voet met pedofielen. Mensen die onschuldige kinderen martelen en misbruiken verdienen het ergste. Want dat is wat je doet als je vanuit je eigen egoïstische angst hen blootstelt aan deze zieke shit. 

 

Je blijft van onze kinderen af, als dat station gepasseerd wordt zijn er blijkbaar geen morele grenzen meer, en zullen we ons en onze kinderen koste wat kost moeten verdedigen. Wat daar dan ook maar voor moet gebeuren zal gebeuren. Mark my words. 

 

https://t.me/hetmeestgevaarlijkebijgeloof/467

 

https://hetmeestgevaarlijkebijgeloof.nl/blijf-met-je-poten-van-onze-kinderen-af/


Alexandria

2 Blogs posts

Reacties
❤️ Zohra ❤️ 22 w

Heel goed gezegd!