Corona en 'Covid-19'

Oplossingen voor complex geachte problemen blijken vaker wel dan niet verbluffend simpel te zijn.

 

Mensen overlijden niet áán of dóór een griep(virus), wel mèt een griep(virus). BIG difference! Mensen overlijden door complicaties die optreden ten gevolge van onderliggende -in werkelijkheid bovenliggende- oorzaken; het is cumulatief, een optelsom. De hoge comorbiditeit vertelt het verhaal.

Mensen die 'overlijden aan corona' hebben zonder uitzondering allemaal dezelfde verschijnselen, al dan niet cumulatief: beschadigde longblaasjes, eroderend ijzer in het bloed; beide met ademhalingsproblemen tot gevolg en uitval van andere interne lichaamsdelen ten gevolge van gebrek aan zuurstof, bloedpropjes in de aderen; trombose, in de longen; longembolie, hetgeen leidt tot beroertes en hartfalen wanneer niet correct behandeld.

De medische vakliteratuur bevestigt dit, evenals medische specialisten en zelfs de huis- tuin en keukenarts weet dat inmiddels te vertellen. Pathologisch onderzoek bevestigt dit eveneens waar het 'corona/covid-19 slachtoffers' betreft w.o. in rapporten uit Azië, Italië, Rusland, India en Duitsland.

De behandeling en het medicijn is het toedienen van bloedverdunners w.o. urokinase, streptokinase en r-TPA of simpelweg aspirine, in tablet- of capsulevorm, of, in ernstige gevallen, vloeibaar (directe injectie).

Dus waar hebben de WHO, het RIVM en de overheden [en fb-'factchecks'] het in hemelsnaam over?

Van overheden kunnen we nog stellen dat ze incompetent zijn, bij de WHO en het RIVM is dat een ander beestje, bij hen is het verre van aannemelijk dat zij niet op de hoogte zouden zijn van dat wat zowel door de medische specialisten 'met de voeten in de klei' als wel de medische vakliteratuur wordt bevestigd.

Het bestrijden van het vermeende virus, in plaats van de bacterie die actief is geworden ten gevolge van de werkelijke oorzaak, is dus het bestrijden van de verkeerde 'vijand' met desastreuze gevolgen van dien.

Aangezien het niet aannemelijk is dat de WHO en het RIVM incompetent zijn (tenzij wel, overweeg dan de implicaties), kunnen we maar tot één verbijsterende conclusie komen, ze doen het erom; het is bewust.

Dit wordt mede bevestigd door hun verbod op medicatie die aantoonbaar werkzaam is waar het corona/covid-19 betreft.

Werkzame medicatie verbieden? Door de WHO en het RIVM? Hoeveel duidelijker moet 't nog worden ...

Uit: 'Covid-1984 : De Corona Wereldorde'


Janis Say

47 Blogs posts

Reacties