Het was gisteren een verdrietige dag

De rechtszaak van gisteren is vanzelfsprekend één groot optreden geworden van duo Zinloos & Zinloos.

Het was gisteren een verdrietige dag, niet alleen vanwege de rechtszaak en vooral de manier waarop, maar ook dat de kinderen een gratis les ontvingen van de dictators in een zogenaamde kinderpersconferentie.

De rechtstaat is gisteren officieel beëindigd in nederland. Zoals de vrienden van vrijspreker koppen: “Zelden vertoond. Uitspraak voorzieningenrechter, hoger beroep, wrakingsprocedure, uitspraak wrakingsprocedure en uitspraak hof. In één dag. Het kan in NeDDRland” ( https://www.vrijspreker.nl/wp/2021/02/jojo-effect-rechter-neemt-aan-dat-hoger-beroep-viruswaarheid-buiten-spel-zet/ )

Complete waanzin op één dag. Het legt heel duidelijk de zwakte en de kinderlijke drammerigheid van onze dictators bloot. Het dictators duo Zinloos en Zinloos wordt enkel nog serieus genomen door een enkele mondkapdrager en pandemiegelovige, een uitstervend ras inmiddels. Immers van een pandemie is geen enkele sprake, kijkend naar de sterftecijfers bij het RIVM. Als ze daar nou ook de moed zouden hebben tot het maken van onderscheid aan mensen die AAN of MET de griep zijn gestorven kunnen we snel weer dansend de straat op en weer normaal gaan doen. De sterftecijfers zouden nog geruststellender worden. Niks geen grieppandemie dus! De officiële sterftecijfers laten het zien. Kijk en verdiep uzelf!

De rechtszaak van gisteren is vanzelfsprekend één groot optreden geworden van duo Zinloos en Zinloos. Alles werd erbij gesleept om de zaak te winnen, van een onaangekondigde getuige, in de vorm van beroepsleugenaar Van Dissel tot een rechter die familie zou kunnen zijn van duo Zinloos en Zinloos, ze had ook last van stevige geheugenproblemen. Niet geheel onbekend bij de eerste van duo Zinloos en Zinloos.  

Het ergste is toch wel is dat deze dame op de zwarte lijst staat en “getuige” Van Dissel kent. ( Zie: https://www.zwartelijstrechters.org/zwartelijst/tan-sonnaville-m-a-f/ en https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2008-228-p12-SC88436.html ). En toch kan deze rechter recht spreken, en dat is op zijn minst erg vreemd te noemen. Aan de andere kant weten we ook dat duo Zinloos en Zinloos geen middel schuwt om hun gelijk te krijgen of beter geschreven te nemen. Neem bijvoorbeeld dat Van Dissel kwam opdagen als een duiveltje uit een doosje. Uitermate kinderachtig gedrag van duo Zinloos en Zinloos. Dan nog maar niet te spreken over het uiterst onfatsoenlijke gedrag van de rechter jegens Pols. Ongeacht wie je bent, voor wie je bent of niet, het is zeer onfatsoenlijk gedrag, niet rechterwaardig natuurlijk!

Erger is misschien nog wel dat elk helder denkend mens de uitkomst wel wist te voorspellen, je hebt daar geen glazen bol voor nodig, of een speldje “wappie” op je jas. Een kind uit groep 7 heeft dit inzicht! Niks moeilijks aan. Kinderen begrijpen kinderen zullen we maar zeggen!

Nu dat we het toch over kinderen hebben, gisteren voltrok zich een ramp over onze kinderen. Het pandemie duo Zinloos en Zinloos heeft een terroristische aanslag gepleegd op onze kinderen. In een zogenaamde kinderpersconferentie, hebben ze onze kinderen compleet gehersenspoeld met angst. Angst voor een griep en angst voor elkaar en erger nog angst voor hun ouder(s) en opa’s en oma’s. Dit alleen al zou toch voor elke ouder dé reden moeten zijn, je kinderen per direct van school te halen en het zelf te gaan doen. Dit heeft niets te maken met gezondheidzorg, maar alles met manipuleren en indroctineren. ( zie: https://www.ad.nl/politiek/rutte-verklapt-tijdens-kinderpersconferentie-dat-hij-ruzies-sust-met-een-koekje-en-een-beetje-lasagne~ad3978e3/ ) Naast het feit dat duo Zinloos en Zinloos het leven (soms letterlijk!!) stuk maakt van de studenten, de puberalen, richten zij nu hun angstporno op de allerkleinsten. Elke ouder zou deze gasten direct willen lynchen!

Godzijdank zijn onze kinderen niet meer schoolgaand. Ik had ze persoonlijk van de school gehaald, al was het alleen maar vanwege die idiote mondkapjes. Duo Zinloos en Zinloos zitten aan onze kinderen! Gelukkig kunnen we ze voor dat vergrijp voor de rechter slepen en ze jaren op water en brood zetten. Zijn ze nu helemaal??!!

Al met al kun je na een dag als gisteren weer kinderlijk eenvoudig bedenken dat duo Zinloos en Zinloos niet bezig is met gezondheid, maar druk bezig een terroristisch fascistisch bewind aan het uitrollen. Daarbij wordt geen middel geschuwd, alles is geoorloofd om dit doel te bereiken, we laten ze zelf aan onze kinderen zitten. We staan erbij en kijken ernaar. En dat laatste begint mij steeds meer zorgen te baren! Hoe kan het dat we zo geconditioneerd zijn, zo gemanipuleerd en geïndoctrineerd dat we dit allemaal toelaten? Waar ligt de grens? Waar ligt jouw grens? Waar ligt je ouderlijke verantwoording? Ben je vergeten hoe “frank en vrij” je zelf bent opgevoed? Waarom vertrouwen we onze kinderen toe aan dit systeem? Waar haal je in vredesnaam dit vertrouwen vandaan? Het is bijna niet mogelijk dat je duo Zinloos en Zinloos nog vertrouwt, toch? Ik zou mijn dochters liever met een zwerver laten praten dan dat ze bij deze twee zouden zijn. Een zwerver heeft maar al te vaak een (levens) verhaal waar ze wat van kunnen leren. Van de verplichte angst kunnen ze niets leren. Waarom doen we dat toch?

Als u een klein beetje op de hoogte bent van de menselijke geest (boek 1 van huiskamer psychologie voor dummies voldoet al, bestellen kunt u hier: https://www.bol.com/nl/p/psychologie-voor-dummies/9200000095657236/?bltgh=ulroPJs07JzTeYqkpdlKKA.2_15.19.ProductTitle ) ziet u toch dat duo Zinloos en Zinloos volledig het pad kwijt zijn en niet bezig zijn voor uw en mijn welzijn. Wat moet er nog met u gebeuren voordat u zegt: tot hier en niet verder!?

Zorgen, ik maak mijzelf grote zorgen! Niet voor mij, maar voor de toekomst van de mensheid en ziekelijke dwang tot dit valse geloof in alles wat er nu gebeurt. Zorg ervoor dat u in het licht gaat staan! Laat uw bio-fotonen, die ontstaan in uw rechter hartkamer, volledig tot hun recht komen en door u heen schieten. Voed dit met licht en de zon. Doe die nare zonnebril af, gooi uw te lange haren los en dans met de zon!  Stap dan uit deze onvrijwillig gecreëerde gevangenis, en begin nu eindelijk eens te leven.

 

Met een lach en traan...

Wil je ook vrij schrijven en spreken? Maak een gratis account bij VriendenPlek en schrijf en spreek in vrijheid!

We vinden het fijn als je deze blog deelt, gebruik deze link:https://vriendenplek.nl/read-blog/684_het-was-gisteren-een-verdrietige-dag.html 


Marc (Team VriendenPlek)

141 Blogs posts

Reacties
Zohra 35 w

Goed gezegd Marc !