Gaarne het weblog niet gebruiken om alleen links te plaatsen

Wij zien nog regelmatig weblog artikelen voorbij komen met alleen een link er in. Dit is niet toegestaan en gaan vanaf vandaag zonde aankondiging verwijderd worden.

Beste leden van socializen. Wij zien nog vrij regelmatig weblog artikelen voorbijkomen waarin alleen een link is geplaatst. Dit is niet de bedoeling van het weblog hiervoor hebben jullie de tijdlijn beschikbaar.

Het is ook niet eerlijk ten opzichte van de leden die wel een heel artikel schrijven aangezien je voor een weblog artikel 30 punten krijgt. Hieronder een voorbeeld hoe een artikel niet is toegestaan:

Hieronder een een voorbeeld hoe een artikel er wel is toegestaan:

Als aanvullende regel hebben we ook besloten dat weblog artikelen minimaal 100 woorden moeten hebben. Je kunt zien hoeveel woorden je artikel bevat rechtsonder de tekstbox zien.

Het is de bedoeling dat weblogs op socializen van een goede kwaliteit zijn. Wij begrijpen dat je soms eens een stukje tekst van iemand anders leent. Dit is op zich geen probleem als de geleende tekst niet te groot is en als er duidelijk een bron wordt vermeld waar je het stukje tekst van hebt geleend. Echter hele teksten van andere auteurs kopiëren en plakken is niet toegestaan en zullen ook zonder aankondiging worden verwijderd.

Ook weblogs met alleen een afbeelding of alleen een video van bijvoorbeeld youtube zijn niet toegestaan en zullen ook worden verwijderd.

Het is voor onze moderatoren een ondoenlijke zaak om bij elke tekst te controleren of het om gekopieërde inhoud gaat. Je blijft dus als auteur zelf verantwoordelijk voor wat je in een weblog artikel plaatst.

Vanaf vandaag gaan we het weblog actief modereren en alle weblog artikelen die niet aan deze voorwaarden voldoen zonder aankondiging verwijderen.


Reacties
❤️ Zohra ❤️ 1 jaar geleden

Top Rudy :)