Feel good!

Nu zijn er drie nummer die het vermogen hebben om je “power” te geven

Je kent het misschien wel. Het gevoel dat je er even spuugzat van bent. Ik denk dat het een ieder weleens overkomt. Altijd maar die ellende op je geprojecteerd. Normaal lig je er niet wakker van, je lacht wat om de media, die hun instructies uitvoeren door een criminele onderdrukkende overheid. Je weet inmiddels wel welke technieken ze gebruiken, en je wacht op de volgende voorspelbare zet. Het doet je niet veel, het valt onder kinderachtig puberaal gedrag. Soms gewoon lachwekkend hoe de overheden en de corrupte media zich gedragen. Alsof de lezers een IQ hebben van minder dan twee cijfers.

En net als je denkt; “ja, dit is het moment dat ze stoppen”, gaat het toch nog door. Hoewel zowel de overheid als de media allang door de mand zijn gevallen, blijven ze ons bombarderen met  onzinnige maatregelen en doortrapte leugens.

Wanneer je er ook wel even klaar mee bent, kun je het beste even gaan mediteren, iets wat ik steeds vaker doe. Een stille geest is een genot voor je eigen waarheid. Wat soms ook heel goed kan werken om jezelf weet even op te beuren, en je energie te geven, is muziek. Na stilte het beste medicijn. Nu zijn er drie nummer die het vermogen hebben om je “power” te geven. En bij mij werkt dit! Vooral als je in de auto zit en stevig, maar niet om aan te horen, mee gaat zingen.

Op nummer drie staat bij mij Fleetwood Mac - Don’t Stop. Een lekker opbeurend nummer, dat je in het goede ritme krijgt.

Op nummer twee staat Queen - Don't Stop Me Now. En net als blij Fleetwood Mac, een sterk opbeurend nummer eveneens met de tekst “Don’t stop…..”

Mijn absoute nummer 1 is Electric Light Orchestra - Mr. Blue Sky. Dit nummer is zo powerfull dat je er altijd vrolijk van wordt.

 

Wanneer je een extra boost portie nodig hebt, speel je ze alledrie achter elkaar af, of meerdere keren, in jouw volgorde. Maar het beste blijft natuurlijk het stoppen van lawaai van binnenuit, mediteren!

 

Delen vinden we leuk, gebruik deze link; https://vriendenplek.nl/read-blog/743_feel-good.html

 

 


Marc (Team VriendenPlek)

139 Blogs posts

Reacties